2777
2789
عنوان

ازشیرگرفتن

150 بازدید | 19 پست

دخترم ۱۹ماهشه خداروشکراشتهاش خوبه غذاروعالی میخوره اضافه وزن داره به شیرعلاقه نداره من ندم یادش نمیافته امانمیدونم چرادلم نمیادشیرشوقطع کنم شیرخشکیه 

ولی دختر من زیادی به شیر وابسته است مخصوصا شبا تو خواب نمیدونم چطور بگیرمش دیگه بزرگ شده 

فقط 6 هفته و 2 روز به تولد باقی مونده !

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

چندماهشه  من دلم نمیادحس میکنم ظلمه

دختر من ۲ سالشه الان که خودش همکاری میکنه بگیر بزرگ تر میشن شیطونی میکنن غذا کمتر میخورن بعد تو خواب شیر میخوان من اصلا حال ندارم ولی باید بگیرمش شیر خشکیم هست 

1
5
10
15
20
25
30
35
40
برای همه آرزوی آرامش دارم  ....در قضاوت کردن احتیاط کنیدزمین به طرز عجیبی گرده تجربش میکنی خودت نه عزیزت دیدم که میگم .............من وفادارترین آدما رو دیدم که خیانت کردن.باهوش‌ترین آدما رو دیدم که فریب خوردن.صادق‌ترین آدما رو دیدم که دروغ گفتن. مهربون‌ترین آدما رو دیدم که دل شکستن. قوی‌ترین آدما رو دیدم که کم آوردن.بالغ‌ترین آدما رو دیدم که بچگانه رفتار کردن.و از همه‌ی این‌ها متوجه شدم هیچ بد و خوب مطلقی وجود نداره، همه ممکنه اشتباه کنن و هیچ چیز از هیچ کس بعید
این که شیرش رو قطع نکنی ظلمه قبل دوسالگی حتما از شیر بگیرش

نمیدونم چقدرپاستوریزه بدم کافیه 

به خاطره این دودلم شب ۱۲میخوابه صبح تا۱۰خوابه دلم نمیاداین همه ساعت گشنه بمونه

خاله من کانادا بیمارستان زنان و زایمان کار میکنه میگه اینجا فقط روز اول تولد شیر مادر میدن و تمام

شیر مادر یه باور الکیه که از قدیم انداختن تو ذهن مادرها بعدا خودت صدتا مرض و ریزش مو میگیری

خیلی بیش از حد هم دادی

نمیدونم چقدرپاستوریزه بدم کافیه  به خاطره این دودلم شب ۱۲میخوابه صبح تا۱۰خوابه دلم نمیاداین هم ...

عزیزم اون دیگه بدنش مثل ما شده دیگه غذا می خوره همینا ذخیره میشه مثلا ما الان از ۱۲ تا ۱۰ صبح چیزی نخوریم حالمون بد نمیشه که اونم همینطوره مخصوصا ک اضافه وزن داره شیری ک شب بهش میدی بیشتر روش تاثیر داره

نمیدونم چقدرپاستوریزه بدم کافیه  به خاطره این دودلم شب ۱۲میخوابه صبح تا۱۰خوابه دلم نمیاداین هم ...

عزیزم وقتی وزن بچت خوبه و حتی میگید اضافه وزن هم داره این دلسوزیِ شما اصلا به نفعش نیست

وقتی بیدار نمیشه یعنی گرسنش نیست یا میتونه گرسنگی رو تحمل کنه

نکن اینکارو معده ش بزرگ بشه بیچاره میشی

اونوقت باید از جلوش برداری بگی نخور و نمیتونی اینکارو بکنی

⛔️لایک نکن حتی شما دوست عزیز🔪🩸🚫
دختر من ۲ سالشه الان که خودش همکاری میکنه بگیر بزرگ تر میشن شیطونی میکنن غذا کمتر میخورن بعد تو خواب ...

فقط به خاطره اینکه شب تاصبح چندساعت گشنه نمونه دودلم 

فقط به خاطره اینکه شب تاصبح چندساعت گشنه نمونه دودلم 

از من میشنوی اصلا دو دل نباش عادت میکنه شبا قبل خواب سیرش کن صبحام پاشو زود بهش صبحونه بده چیزای مقوی بهش بده چیزایی که سیر نگه میداره

1
5
10
15
20
25
30
35
40
عزیزم اون دیگه بدنش مثل ما شده دیگه غذا می خوره همینا ذخیره میشه مثلا ما الان از ۱۲ تا ۱۰ صبح چیزی ن ...

نمیدونم دست خودم نیست شوهرم میگه دیگه شیرنمیخرم مجبوربشی قطع کنی مگرنه توبااین دلسوزیت تا۳سالگی شیرمیدی