2777
2789
عنوان

تعبیر خواب 🤕😥

401 بازدید | 17 پست

خواب دیدم مامانم آب ریخت تو یه ظرف خیلی بزرگ همینطور ک میریخت یهو شروع کرد به جوشیدن حالت گاز دار شد و بالا میومد مامانم جیغ زد نمیدونم چرا داره بالا میاد من نگاه میکردم چنبار تا حد سرریز بالا اومد و رفت پایین یه بار ک داشت میومد بالا من یه جیغ کشیدم مادربزرگمم یه جیغ همراه من کشید بابام یه سیلی به من یه سیلی به مادربزرگم زد که چرا جیغ میزنید من ک خیلی ناراحت شده بودم به بابام گفتم ازت متنفرم 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمیدونم 

من دو شبه دارم خواب سیل میبینم💔😑

اسم کاربریم chiyeهستش 💔😀یعنی (چیه).دلیلشم اینه که تیک کلاممه🙂😂 .خب چرا اشتباه نوشتم cihye؟چونننننننن کورمم 😑اصن دقت نکردم چرا برعکس نوشتم بعد که ثبت شد دیدم دیگ دیره 😀🥸
اخه اون تعبیری ک فرستادی کلی بود این یه تعبیر جدا داره

من خوابا مو از رو اون تعبیر مکنم و واقعا هیچ تعبیر خوابی بهتر از این ندیدم بهت قول میدم ک اینجوریه و اصلا نترس 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
من خوابا مو از رو اون تعبیر مکنم و واقعا هیچ تعبیر خوابی بهتر از این ندیدم بهت قول میدم ک اینجوریه و ...

میتونی ی خواب دیدم برام تعبیر کنی؟

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم

من خوابا مو از رو اون تعبیر مکنم و واقعا هیچ تعبیر خوابی بهتر از این ندیدم بهت قول میدم ک اینجوریه و ...

خداکنه من همش خوابام تعبیر میشه امیدوارم این نشه یا تعبیرش همینی باشه ک میگی

ای بابا من ک تعبیرش گفتم برات عاالیه حتما باید بگیم بده ک باورت بشه گلم 

منم یه خوابی دیدم میتونین تعبیر کنین

میشه برای  خوشبختی و عاقبت به خیریم دعا کنین                    انشالله به خودتون برگرده
میتونی ی خواب دیدم برام تعبیر کنی؟

عزمزمه دیشب اگ دیدی تعبیرش خیلی خوبه ی چیزی بهت میرسه ک بابتش خدا رو شکر میکنی من تعبیر خوابم کلی هست از رو روز های قمری و ایه قران میگ 

ب هیچ وجه درخواست دوستی نمی‌پذیرم 👿 کاربری دست دو نفره 👭 ... هر بژی کورد 
عزمزمه دیشب اگ دیدی تعبیرش خیلی خوبه ی چیزی بهت میرسه ک بابتش خدا رو شکر میکنی من تعبیر خوابم کلی هس ...

اهاا ممنون

اگه دوست داشتی برای بابام دعا کن🥰سیاه قلم کار میکنم❤کاربری دست ۳تا دوسته🫶کاربر اصلی ام آموزش مجازی سیاه‌قلم دارم  ترمی ۷۵ هزارتومن اگر دوست داشتی بهم اطلاع بده اینستامو بهت بدم