2777
2789
عنوان

لیزر مو

53 بازدید | 3 پست

سلام دوستان لطفان برای لیرز کجا پیشنهاد میدیدو اینکه من موهای خیلی مشکی دارم و خیلی پرمو هستم خیلی خسته شدم از اینکه پودر دپی هم میزنم خبه کم شده اما واقعان خسته شدم از این شرایط لطفان راهکار بدید که کجا میتونم برم و اینکه هزینه معقولی داشته باشه و دستگاه خوبی استفاده کنه لطفان خانمهایی که رفتند بگین ممنون هستم

من لیزر میرم 

و با دستگاه تیتانیوم ۲۰۲۳ 

که خیلی دستگاه خفنیه 

یه جای خوب معتبر پیدا کن برو 

و اینکه هزینه ای آنچنان ندارع هرچی باشه می ارزه

آدما میتونن حرفای خوبی بزنن ولی آدم خوبی نباشن..!

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

یه مرکز لیزر فوق العاده تو اصفهان میشناسم😊هم دستگاهشون جدید و به روزه هم اپراتورشون دقیق شات میزنه👌 جوری که من با ۴ جلسه لیزر به نتیجه دلخواهم رسیدم

از وقتی میرم پوستم چند درجه روشن تر شده اصلا هم درد و سوختگی نداره فقط یه گزگز خفیف حس میکنی در مقایسه با الکس بی خاصیت عالیه

با الکس موهام ضخیم شد کلی درد کشیدم😒اما با این دستگاه موهای نازکمم از بین رفته😍نوبت دهی هاشونم دقیق و آن تایمه ذره ای معطل نمیشید شمارشو براتون میذارم تماس بگیرید ‌کامل راهنماییتون میکنند
09217870776