به نظرم اصلا اصلا به حرف بقیه که: (وای چقدر کمه مهریهات! وای چقدر بد شد، حتما ببرش بالا خیلی کمه و. ...
عزیزدلم
خوشم اومد
اول صبحی زنده م کردی
منم با این نیت۱۴ تا سکه زدم
با نیت حضرت زهرا شوهرم انتخاب کردم
الانم بنظرم یکی از خوشبخت ترینهام
خدا بهترشو بهتون بده
خدایا خواسته ام رسیدن به توست و من میدانم که قطعا در این راه ممکن است هزاران بار زمین بخورم، به گناه آلوده شوم....اما ای خدای بزرگ من... تو گفتی از عدف خود دست برندارید،درست است که خطاهای من مرا میخکوب میکند اما باز هم امیدم ب توست و تو گفتی ناامیدی گناعی بس بزرگ است، پس خودم را ب طور کامل ب تو سپردم و انیدم تنها ب توست ای خدای بزرگ من...دستم را بگیر.....
بچه ها باورتون نمیشه! برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.
خواهر اول از هر چیز بفرمایین حداقل یه سرچ ساااااده تو نت بزنین ببینین وظیفه رهبر یه مملکت چیه همممیی ...
وظیفه رهبر اینه از همه جهت بتونه حواسش به کشور باشه نه اینکه فقط راجب مهریه حرف بزنه هدایت دینی کنه
من واقعا تا همین چند وقت پیش براشون احترام قائل بودم ولی واقعا داره میبینه مردم دارن نابود میشن بعد هیچکاری نمیکنن خمینی مگه رهبر نبود؟روی همچی نظارت داشت همه جانبه حواسش بود
حتما میخواسته کل اموال مال خودش باشه. تازه اگه مهریه داشته باشه اصلا به پدر و مادر هم چیزی نمیدن تا زمانیکه کل مهریه زن پرداخت بشه بعد اگه چیزی باقی موند از اون یک سوم برمیدارن. خود زن هم یک هشتم ارث میبره