2777
2789
برای مامانم ۵۰۰تاس

ای داد بی داد 

مامانت ۵۰۰ تا تو ۱۴ تا ؟؟؟؟؟؟

بگید قباله دختر باید مثل مادرش باشه و اگر هم قبول نکردند بی خیال شو اینها حتما به خودشون اعتماد ندارند که اینقدر کم می‌گیرند . 

هر سال ماه رمضون یا وزنم بالا می‌رفت یا کلاً برنامه غذاییم به‌هم می‌ریخت 😅

امسال اما فرق کرد… چون با رژیم فست پرو دکترکرمانی جلو رفتم. این برنامه جوری طراحی شده که اگه روزه بگیری دقیق با سحر و افطار تنظیمه، اگه هم نتونی روزه بگیری می‌تونی مثل یه فستینگ اصولی انجامش بدی.

خودم بعضی روزها روزه نیستم، ولی با اینکه روزه نمی‌گیرم، میل به غذا هم ندارم! ولعم کمتر شده، خوابم بهتر شده و حس سبکی دارم.

اگه می‌خوای امسال هم روزه بگیری هم وزن کم کنی

یا حتی بدون روزه فستینگ اصولی داشته باشی

سایت دکترکرمانی رو حتما ببینید

روش شد و گفت 

خب شما هم عاقل باش و قبول نکن زور که نیست . والا برو خاطرات ناهید ۱ را بخون اونم به خاطر عشق و محبت مهریه اش همین حدود بود با اولین اختلاف جزیی با پدر شوهرش مهریه را گذاشتند کف دستش و طلاقش دادند و رفتند یک زن دیگه برای پسر گرفتند و پسری که عاشق زنش بود زود همه چیز را فراموش کرد . 

استرس گرفتم  چطور مقاومت کنم؟

ببین دختر خوب.. واقعااا تو جامعه کنونی ما سکه خوشبختی و آرامش شمارو تضمین نمیکنه الان که اینقدررررر سخت شده سکه گرفتن اگر از آقا مطمعن هستی از لحاظ اخلاق و شخصیت شرایط دیگه ای رو برا خودت محیا کن. سکه بالا بزن هزارتا بزن وقتی طبق قانون نصفشو اونم بزور اگررر بدن و سالی یکی.. این وسط عمر و جوونی شماس که رفته  

زندگی را نفسی ارزش غم خوردن نیست. آنقدر سیر بخند که ندانی غم چیست👌🏻

دور از جون این تاپیک و کسایی که میخونن میگما ولی تجربه زندگی بقیه را بد نیست آدم بدونه

دوست منم مهریه ش کم بود شوهرشم هم خونه داشت و هم ماشین و کارمند بانکم بود سه تا بچه آوردن وبعدش مرده سرطان گرفت وحتی تو مدت مریضیش حاضر نشد چیزی به اسم زنش کنه بعداز یکسال که فوت کرد مادر شوهرشو خواهرشوهراش و برادرشوهراش خونه و ماشینشو فروختن که ارثشونو بگیرن و دوستمم خیلی تلاش کرد که لااقل بتونه به جاش بره سرکار که بانک گفت نمیشه وبه راحتی این دخترو با سه تا بچه آواره کردن بدون خونه و سرمایه فرستادنش خونه باباش