2777
2789
عنوان

کمککککک کنید فقط😭😭😭

359 بازدید | 12 پست

خانوما کسی هست؟

دیشب تو خواب یهو دستام هردو خشک شدن و از درد از خواب پریدن انگار استخونامو شکستن

بعد دست راستم خوب شد ولی دست چپم هنوز درد داره اصلا نمیتونم تکونش بدم 

دارو هم نمیتونم بخورم بخاطر شرایطم

چیکار کنم خوب شه؟

اگه باردار باشم ربطی به اون داره یا نه؟

عزیزم چ ربطی ب بارداری داره احتمالا بدنت گرفته جلو کولر برو دکتر حتما

کولر یا پنکه روشن نمیکنم تو خونه

بخدا بعد اقدام همینچین دردای عجیب و غریبی سراغم اومدن که دیگه حس میکنم همه دردادم از اونه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

کولر یا پنکه روشن نمیکنم تو خونه بخدا بعد اقدام همینچین دردای عجیب و غریبی سراغم اومدن که دیگه حس م ...

عزیزم بنظرم کلا موقع رابطه فکر نکن برا بچس و اقدامه ی رابطه عادیه فک کن چشات و‌ببند و لذت ببر ریلکس خودش خود ب خود میبینی بارداری😂💙

طی شدایام برومندی ما در سختی/همچو آن دانه ک در زیر قدم سبز شود
عزیزم بنظرم کلا موقع رابطه فکر نکن برا بچس و اقدامه ی رابطه عادیه فک کن چشات و‌ببند و لذت ببر ریلکس ...

این ماه حالا بهترممممم دختر

دفعه های قبل میدیدی چه ندید پدید بازی در میاوردم

اتفاقا صبح بی بی زدم یه خط کمرنگ بعد یه دیقه انداخت روز موعدمه

شاید سردی زیاد خوردی یا دستت مونده زیر تنت...اگر روغن سیاه دانه یا روغن با طبع گرم داری اروم ماساژش ...

روغن زیتون زدم بستم ولی اصلا خوب نشد.دردش خیلی بده 

الان با اب گرم میشورم ببینم چطور میشه

این ماه حالا بهترممممم دختر دفعه های قبل میدیدی چه ندید پدید بازی در میاوردم اتفاقا صبح بی بی زدم ...

بخدا بیخیال باشی میبینی عهههه بارداری ولی هرچی هی بگی اخ چرا باردار نشدم ای وای چرا نشذ وای باز پریود شدم اصلا هیچی فقط و فقط فک کن بچه نمیخوای راحت رابطه رو داشته باشه از رابطتت با همسرت لذت ببر میبینی عههه بی بی چکت مثبت شد انشالله ب حق امام حسین خدا ی حسین کوچولوی ناز بزاره تو دامنت💙

بخدا بیخیال باشی میبینی عهههه بارداری ولی هرچی هی بگی اخ چرا باردار نشدم ای وای چرا نشذ وای باز پریو ...

اره والا اعصاب ادمم اروم ترمیشه

مرسی عزیزم از دعای قشنگت🥺 خدا به حق همین شبا هم به من هم به همه چشم انتظارا یه بچه سالم بده ایشالا

دست منم خوب کنه زود😄

اره والا اعصاب ادمم اروم ترمیشه مرسی عزیزم از دعای قشنگت🥺 خدا به حق همین شبا هم به من هم به همه چش ...

اره دیگ گلم بخاطر اینه کلا بیقراری استرس داری اصلا عین خیالت نباشه مطمئنم همین ماه ماه دیگ باردار میشی اگ بیخیال باشی دستت هم برو دکتر امپول عضلانی میزنهداوکی میشه💙

اره دیگ گلم بخاطر اینه کلا بیقراری استرس داری اصلا عین خیالت نباشه مطمئنم همین ماه ماه دیگ باردار می ...

باشه عزیزم حتما میرم عصر دکتر ،دعا کن تحمل کنم دردشو ،همش حس میکنم یکی پاشو گذاشته رو دستم داره لهش میکنه