2789
عنوان

ریاضی فیزیییک

90 بازدید | 4 پست

سلام دوستان من پایه نهمم و علوم و ریاضی 20 شدم و ریاضی فیزیک رو الف آوردم

لطفا کسایی که اینجا ریاضی فیزیک خوندن و دارن میخونن یکم راجب این رشته راهنماییم کنید ممنون🙏

آخه یکم میترسم از وارد شدن به این رشته!!

من ریاضی فیزیک نخوندنم ولی تجربی خوندم وبه عنوان کسی که تجربی خونده پیشنهادمیکنم بری این رشته درآینده این رشته خوب میشه من شاگرداول بودم همیشه کلاس نهم تنهااشتباهی که کردم انتخاب رشته بودمن به علوم علاقه نداشتم بااینکه المپیادعلوم هم مقام اوردم بعدش اصرارمعلم ها که تودرسات خوبه وبروپزشک شوپزشکی آینده داره وتوعلومت خوبه که المپیادمقام اورذی واینااینطورشدکه رفتم تجربی وبعدش پشیمون شدم چون خیلی زیست ازاونچه که فکرکنی سخت تروبودوترکیبی هم مفهمومی بودهم حفظی سوالاش توکنکورم همش ترکیبی بودش یعنی دهم بادوازدهم ترکیب و..بایدخیلی تست میزدی چون ازتوکتاب نبودش اکثرتست های کنکور واین شدکه من رتبم شد18هزارمنطقه 2اونم چون ریاضی وفیزیک رو60درصدزدم وبعدش الان پیراپزشکی هم قبول نشدم زدم رشته مهندسی کامپیوتر والان مهندسم وخداروشکرمیکنم که تهش رفتم دنباله علاقم که مهندسی بودولی پشیمونم که چراازاول رشته ریاضی فیزیک نرفتم چون اگه اون رشته میرفتم ضریب درصدهای ریاضی وفیزیک بیشتربودواونجاخیلی رشته بهتری میتونستم تودانشگاه بهتری برم

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

من ریاضی فیزیک نخوندنم ولی تجربی خوندم وبه عنوان کسی که تجربی خونده پیشنهادمیکنم بری این رشته درآیند ...

مگه میشه تجربی باشی رشته مهندسی کامپیوتر بزنی

زیاد که خوب باشی باید بعدش ثابت کنی خر نیستی  
مگه میشه تجربی باشی رشته مهندسی کامپیوتر بزنی

منم فکرمیکردم نمیشه بعدمتوجه شدم میشه مهندسی کامپیوترجزرشته های شناورهستش یعنی ازرشته تجربی وریاضی وانسانی میشع رفت این رشته ولی ازرشته انسانی کسی نمیاداین رشته چون درسایی که قبلاخوندن تودبیرستان فرق میکنع ولی ازرشته تجربی دروس ریاضی وفیزیک چون توی ریاضی وتحربی مشترک هست بله میشه رفت