2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نخیر همه چیش خوبه

باغای به شدت خفنی داره

سالنای زیبایی خوبی داره جدی

طبیعت خوبی داره

ساحلی رو داره

فست فودی هاش واقعا خوبن و کافه هاش( من خودم همش پلاسم توشون)😂

یه روی توی یه نقطه ای از زندگیت قرار میگیری و برمیگردی به سختی های پشت سرت نگاه میکنی، میبینی تو باید این سختی هارو میکشیدی، باید از این درد ها عبور میکردی ، باید این اتفاق ها میوفتادن تا تو به جایی که الان هستی برسی❤️🌸

سلام من دزفولم به چه عنوان میایی؟ دانشجویی یا ازدواج؟ یا شغلی؟ 

مردمش خونگرم هستن (البته خوب و بد همه جا هست 😄) از اواسط فروردین هوا به شدت گرم میشه دیگه خرداد و تیر و.. میشه جهنم واقعی، ولی پاییز زمستون خوبی داره تفریحگاه هم برای تابستان فقط ساحل رودخونه و شهربازی هایپر غذاخوری و رستوران هم که تا دلت بخواد داره 

سلام من دزفولم به چه عنوان میایی؟ دانشجویی یا ازدواج؟ یا شغلی؟  مردمش خونگرم هستن (البته خوب و ...

پس چرا من هیچ‌جا برا رفتن ندارمممم🥲🤣

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.

دزفول همه چیش خوبه امکاناتش نسبت به بقیه شهرای خوزستان بعد از اهواز بهتره .جاهای گردشگری هم زیاد داره هواشم نسبت به بقبه استان بهتره.باغای پرتقال ویلاهای شیک ،ساحلی علی کله.برو بهت خوش میگذره

خداجون... واسه هر چی که دادی، هر چی ندادی شکر❤️
سلام من دزفولم به چه عنوان میایی؟ دانشجویی یا ازدواج؟ یا شغلی؟  مردمش خونگرم هستن (البته خوب و ...

سلام عزیزم.

مرسی.

بخاطر شغل همسرم خانوادگی میایم.

از همدان دارم میام.از برف زیبای همدان😩

میشه اسم بگی،

آخه هر غذاخوری یا رستوران یا فست فودی که خوب نیست 

💔🖤
نخیر همه چیش خوبه باغای به شدت خفنی داره سالنای زیبایی خوبی داره جدی طبیعت خوبی داره ساحلی رو دا ...

ارایشگاه تیانا خوبه برم؟

انگار همه ی فکر و خیال ها توی یک چشم به هم زدن جمع بشن درون جسم واحدی که ازش هیچ راه فراری نیست‌.