2777
2789

دارم میرم یازدهم و یک ساله تو اون مدرسه ام

مدرسم خیلی دوره رشتم چون تازه وارد هنرستان شده همین نزدیکیا نشد بنویسم

البته مدرسمون فوق العاده اس 

و فقط صبحا سختمه تا برم 

ظهرا دارم برمیگردم سرحالم مشکلی ندارم🤩🤣

شما بودید میرفتید یا میموندید؟؟؟ 

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤

دختر خاله منم امسال خونشون عوض کردن دهم بود الان یازدهم مدرسشو عوض کرد بخاطر راه اونم دقیق یه ساعت اینا تو راه میشد

•Only god can judge me ❤️‍🩹🫂•هر حرفی تو تاپیک بزنم به خودم مربوطه و اسی تا ریپ نزدم دخالت نکن🤌کاسه داغ تر از اششش

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

میرفتم چون‌پس فردا اگه بخوای دانشگاه هم بری دانشگاه دم خونه نیس... مگر اینکه خوابگاهی بشی، قبلش عادت کنی بهتره 

🎗هیچ گلی نمیتونه خودشو بو کنه ، هیچ کتابی ام نمیتونه خودشو بخونه و خب توام مشکلت همینه که نمیتونی خودتو ببینی ؛ که چقدر کاملی♥️💫

هفففف من ۲۰ سال از زمان تموم کردن مدرسه ام میگذره. چقدر دلم واسه دوستی های بی ریا و پاک و خالص اون دوران تنگ شده 😔 هر کار میکنی قدر این روزا رو بدون

ما منتظر منتقم فاطمه هستیم 🇵🇸🇵🇸
مدرسه ش که خوبه، تو راه رفتو برگشت هم میگیری میخوابی تخت

اره🤣🤣🤣

میدونی راهش خیلیییی شیرینه برگشت اهنگ گوش میدم تا برسم خونه

ولی صبحا سختمه🥺🥺🥺

بریدن از زندگی زمان میبرد! دلش خواب میخواست! اما مشکل اینجا بود که فردا دوباره باید به زندگی کردن ادامه میداد! 🖤
هفففف من ۲۰ سال از زمان تموم کردن مدرسه ام میگذره. چقدر دلم واسه دوستی های بی ریا و پاک و خالص اون د ...

وای من دارم غر غر میکنم فقط ۶۰روز از تابستون مونده🤣🤣🤣😭😭😭😭😭😭

پیاده میری ؟ اگر با ماشین میری بخواب راهو

نه مترو گلی

2790
2778
2791
2779
2792