2777
2789
عنوان

شکرگزاری کنیدد❤️❤️❤️

51 بازدید | 2 پست

💌ما انتظار داریم که خداوند همیشه هوای ما را داشته باشد و لطف و برکتش هر روز و هر لحظه در زندگی ما جاری باشد. 

اما، آیا هر روز زمانی را به یاداوری خوبی‌ها و الطاف خدا که در زندگیمان جریان دارند، اختصاص می‌دهیم؟؟؟ 

ما باید عادت کنیم که رحمت و برکت‌های خداوند را اعلام کنیم و اتفاقاتی را که در آن خداوند را  لمس کردیم، هر روز به خودمان یادآوری کنیم. تا رحمت و برکت بیشتری در زندگیمان جاری شود. هر روز به خداوند اعلام کنیم: «خدایا می‌دانم که لطف و رحمتت زندگیم را فرا گرفته است، فرشتگان تو مراقب من هستند، اینکه تو کنار من هستی بیشتر از تمام دنیاست که علیه من باشند.»

💌خداوند رحمت را بر خویش واجب فرموده است «کَتَبَ رَبُّکُمْ عَلَی نَفْسِهِ الرَّحْمَةَ» انعام/12 و 52.

https://splus.ir/joingroup/ACGsgAifcm8V0tIwOCge9g

❤❤

اینجا برا بعضیا فضای مجازی نیست فدراسیون تخلیه عُقدَس 🙄😐👋🏻   ...................................................................................    جوری زندگی کن که انگار هیچ کس دیگه ای جز خودت نیست که به تو کمک کنه ...! 🤍🦋                                                          ‌‌‌‌                                                            

من سعی میکنم هر روز شکر گزاری کنم ،خدایا شکرت بابت تمامی نعمتهایی که بهمون دادی وخدایا شکرت بابت توفیق داشتن برای سپاسگزاری 🙏تاپیک عالی امشب ،سپاس از شما استارتر محترم 🌹

دوستان تا میتونید شکر گزاری کنید که خودش کلید هست ودرهای زیادی وارد زندگیتون میشه از رحمت وبرکت انشالا

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷