2777
2789
عنوان

بی بی چک+عکس

| مشاهده متن کامل بحث + 394 بازدید | 56 پست

توروخدا میشه وقتی فهمیدی برا منم دعا کنی با ایمان ازدواج کنم؟؟؟ التماس دعا دارم‌انشالله سالم بغل بگیری از ته دلت دعام‌کن

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

توروخدا میشه وقتی فهمیدی برا منم دعا کنی با ایمان ازدواج کنم؟؟؟ التماس دعا دارم‌انشالله سالم بغل بگی ...

رو چشمم عزیزم چ باشم چ نباشم دعات میکنم ان شالله ب خواسته دلت برسی و هر چی خیره برات پیش بیاد💖

رو چشمم عزیزم چ باشم چ نباشم دعات میکنم ان شالله ب خواسته دلت برسی و هر چی خیره برات پیش بیاد💖

ممنونم عزیز دلم🥺

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
آره عزیزم درسته ن باردار نشدم هنوز🥺💖

ان شاالله ک الان بارداری..منم یه دختر چهار ساله دارم دوس دارم یکی دیگه بیارم ک دخترم تک فرزند نباشه شوهرم راضی نیست ..دعا کن راضی بشه...هر چند علائم بارداری هم دارم  دو روز دیگه وقت پریودی مه

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
ان شاالله ک الان بارداری..منم یه دختر چهار ساله دارم دوس دارم یکی دیگه بیارم ک دخترم تک فرزند نباشه ...

ای جووونم ان شالله ک بزودی دامنت سبز بشه مجدد با ی داداش قشنگ و نازنین واسه دختر گلت😍💖

ای جووونم ان شالله ک بزودی دامنت سبز بشه مجدد با ی داداش قشنگ و نازنین واسه دختر گلت😍💖

مرسی عزیزم...اتفاقا همیشه میاد شکم مو بوس می‌کنه میگه مامان نی نی ما کی بدنیا میاد...خیلی براش ناراحتم....

من یه زن خیلی ،خیلی خوشبختم تو روزهای خوب زندگیم هستم ولی منتظرخوشبختی بیشتر و روزهای بهترم.......
مرسی عزیزم...اتفاقا همیشه میاد شکم مو بوس می‌کنه میگه مامان نی نی ما کی بدنیا میاد...خیلی براش ناراح ...

عزییزم الهی بزودی باردار بشی گلم😍💖پسر منم خیلی دوس داره میگه مامان 6 قلو بیار😂

عزییزم الهی بزودی باردار بشی گلم😍💖پسر منم خیلی دوس داره میگه مامان 6 قلو بیار😂

مرسی.همچنین عزیزم...امیدوارم براش دو قلو حامله باشی.‌‌