golیاس مدیر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 401 عنوان تصادف کردم | مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 36 پست ماشین صفر ۲۰۷ فقط شیشه چراغش شکست یکمم کناره هاش ضربه دیده همسرم رفته مسافرت خداروشکر فردا قراره برادرم ببره تعمیرگاه ولی میگن خرجش بالاس استرس گرفتم هزینشم ندارم بدم 1402/04/28 | 01:45 1 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
حنانه۱۹۴ عضویت: 1402/04/20 تعداد پست: 240 خدا بخیر بگذرونه شما هم به پدرتون اطلاع ندادین؟ من میخوام شوارم نفهمه چون حساسه با سختی گرفتتش همش ... ن نمیدونه اتفاقا پدر منم خیلی حساسه ی جوری ک اگر همون لحظه بفهمه میره میفروشه ماشینومامان منم خیلی استرس داشتم اما خدارو شکر بابام این ماه نبود ونزوئلاست😐😅
نوراحیل عضویت: 1402/01/06 تعداد پست: 17487 ممنون انشالله با قلب بزرگی که شما داری درهای رحمت خدا همیشه به روت باز باشه واقعا با حرفات اروم شدم ... چه دعای قشنگی ممنون عزیزم دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
golیاس مدیر استارتر عضویت: 1401/08/05 تعداد پست: 401 سلام عزیزم خوبی بلاخره چیکار کردی 😑 سلام ممنون تعمیرش کردم فقط رنگش موند که گفت خیلی زمان میبره مجبور شدم به همسرم بگم گفتم زدم به در خودمون چیزی نگفت خداروشکر ولی دیگه از رانندگی میترسم