2777
2789
عنوان

تصادف کردم

| مشاهده متن کامل بحث + 353 بازدید | 36 پست
سلام گلم  نگران نباش  مامان منم ماشین تارا صفر  باهاش تصادف کرده همین چند روز پیش& ...

خدا بخیر بگذرونه شما هم به پدرتون اطلاع ندادین؟

من میخوام شوارم نفهمه چون حساسه با سختی گرفتتش همش بهم میگه میری بیرون خیلی مواظب باش  

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

اگه بفهمه خیلی دعوات میکنه؟ مگه با اجازه خودش ماشین رو برنداشتی؟ 

دعوای انچنانی که نه فقط تذکر و نصحیت اخلاقی نداره که خیلی اذیت کنه فقط میخوام ناراحت نشه چون به سختی پولسو جور کرد که گرفت

دعوای انچنانی که نه فقط تذکر و نصحیت اخلاقی نداره که خیلی اذیت کنه فقط میخوام ناراحت نشه چون به سختی ...

عزیزم پس نگران نباش بالاخره تصادف واسه ماشینه اگه میدونی از کارت طلایی استفاده کنی هزینش خیلی کم تر میشه استفاده کن شاید بعدا شوهرت خودش بگه کاش گفته بودی 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
عزیزم پس نگران نباش بالاخره تصادف واسه ماشینه اگه میدونی از کارت طلایی استفاده کنی هزینش خیلی کم تر ...

نمیدونم دو دلم به پلیس هم گفتم کاری نکنی پیامی چیزی برا شوهرم بره نمیخوام بفهمه گفت برو اگه خواستی استفاده کنی بیا نامه بدم برو ازش استفاده کن فقط باید مالکش بیاد

نمیدونم دو دلم به پلیس هم گفتم کاری نکنی پیامی چیزی برا شوهرم بره نمیخوام بفهمه گفت برو اگه خواستی ا ...

بازم بیشتر فکر کن عزیزم خودت بهتر همسرتو میشناسی که اینجور مواقع چقدر منطقیه با باباتون یا همون داداشت مشورت کن که بگی یا نه نزار سر یه ترس بیخودی یه عالمه هزینه بیفته رو دستت 

دوست عزیز اگه جواب ریپلای شما رو نمیدم یا خیلی بی ادبی یا هیچ منطقی نداری نه وقتشو دارم با شما صحبت کنم نه شأن  بنده این اجازه رو میده 🌹🌹🌹🌹
بازم بیشتر فکر کن عزیزم خودت بهتر همسرتو میشناسی که اینجور مواقع چقدر منطقیه با باباتون یا همون دادا ...

خیلی ممنون که خوب راهنمایی کردی واقعا حرفت بجاست سعی میکنم با ترسم مقابله کنم هرچی شد شد   

خیلی ممنون که خوب راهنمایی کردی واقعا حرفت بجاست سعی میکنم با ترسم مقابله کنم هرچی شد شد   &nb ...

خواهش میکنم عزیزم انشالله دیگه هیچ وقت گرفتار این مسائل نشی با دل خوش سوار ماشینت بشی نترس هیچی نمیشه   

خواهش میکنم عزیزم انشالله دیگه هیچ وقت گرفتار این مسائل نشی با دل خوش سوار ماشینت بشی نترس هیچی نمیش ...

ممنون انشالله با قلب بزرگی ‌که شما داری درهای رحمت خدا همیشه به روت باز باشه واقعا با حرفات اروم شدم