2777
2789
عنوان

تيغ زدم دستمو💔

356 بازدید | 11 پست

ن حالم خيلي بده 

شوهرم يه پيج كاري داره كه چن روز پيش سر قضيه اي حساس شدم گفتم دخترا رو انفالو كن دوس ندارم تو پيجت باشن چيزي نگف بعد خودم شب اومدم دويست اينا نفر از دخترا رو انفالو كردم و به شوهرم هم گفتم كه اين كارو كردم اونم گف باشه اينم بگم پيج خودم هم اجازه ندارم حتي يه پسر رو فالو كنم شوهرم گفته اجازه نداري ، بعد امشب شوهرم برگشت گف فلان دخترو هم انفالو كردي؟ گفتم اره چطور گف زشته اونو نميكردي اون پيجمو يبار شات كرده (اينم بگم اون دختر به گفته شوهر خودم هرزه س و با پسر عمه ي شوهرم رابطه شون لو رفته و زن پسر عمه ي شوهرم طلاق گرفته سر خيانت اينا) بعد من ناراحت شدم خيلي ،گفتم تو چرا پيگير استوري هاي اون هستي كه بدوني انفالو شده يا نه؟ بحث بالا گرفت اون فحش داد من دادم گرف منو زد😭 بعد قهر كرد گورشو گم كرد از خونه منم اونقد حالم بد بود يه ليوانو زدم به ديوار با شيشه خورده هاش دستمو از چن جا زخم كردم💔بعدشم بيشرف بمن پيام داده كه گم شو منو ديگه نميبني منم گفتم برو به جهنم ، حالم خيلي بده اصلا باورم نميشد بخاطر يه زن خيابوني اينحوري بايد خورد شم كتك كلي فحش نميدونم چيكار كنم شما راهيي بزارين جلو پام عقلم كار نميكنه

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

دو طرف مقصرین ولی شما زیادی پیله کردین اونم بدتر کرده  الان یکم استراحت کن یه دوش خنک بگیر فرد ...

وقتی نمیذاره زنش یک پسر حتی ی دونه فالو کنه خودش هم نباید حتی یک دختر ی دختررر فالو کنه و ایراد بگیره 

تا وقتی زور بگه زن هم عصبی میشه 

تا وقتی گیر بده چرا اون دخترو انفالو کردی 

مهربون نباشید مهربونا تکراری میشن

وقتی نمیذاره زنش یک پسر حتی ی دونه فالو کنه خودش هم نباید حتی یک دختر ی دختررر فالو کنه و ایراد بگیر ...

عزیز وقتی یک مرد زنش رو دوست داشته باشه و مهم باشه اینقدر سخت گیر میشه و گرن اگه نمیخاستش براش@مهم نبود چندان..

صمنا حتماااا شوهرش@میدونه ک اون دختره وصعش پجوره..بیشتر انگار زورش@اومده ک کتکش زده