2777
2789
عنوان

اقدام و بارداری

193 بازدید | 12 پست

خانوما من سیکلم۳۰روزس۱۲روز بعد پریود تاروز۲۰سیکلم تخمک گزاریمه توی این چند روز ترشحات دارم این ماه ۱۶پریودم شروع و ۲۲تموم شدامروز ۲۷ ترشحات داشتم کاملا مشابه ترشحات تخمک گزاریم شفاف بدون بو و رنگ ممکنه تخمک گزاریم جلو افتاده باشه؟یا از چیزه دیگس

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نه عزیزم روز ۱۲ تا۱۴ تخمک گذاریته بهتره تحت نظر دکتر باشی

ینی از چیه این ترشحات؟اقدامم

میشه برا تو دلیم یه صلوات بفرستی که سالم بیاد تو بغلم❤️امیدوارم این حس نصیب همه منتظرا بشه و شمایی که این متن رو میخونی به خواستت برسی
برو کیت تخمک گذاری بگیر و خودتو راحت کن

این چند روز نمیتونم چون عمل کردم ولی حتما میرم ممنون

عزیزم فردا روز اول محرم هرکی روزه بگیره ازخدا بخواد بهش بچه میده چون زکریا دراین روز ازخدا خواسته ...

فداتشم ممنونم😍انشاالله نصیب همه منتظرا بشه

بله ممکنه فقط یه سوال  میشه تو تخمک گزاری ترشحات نداشته باشیم؟

نمیدونم واقعا

عفونت نکنه داری حتماحتما تحت نظر دکتر باش

ازمایشای پیش از بارداری دادم هیچ مشکلی نداشتم.شبیه عفونت نیست کاملا مشابه ترشحات تخمک گزاریمه.ن پنیری شکله ن زرد ن بود داره کاملا شفاف 

ازمایشای پیش از بارداری دادم هیچ مشکلی نداشتم.شبیه عفونت نیست کاملا مشابه ترشحات تخمک گزاریمه.ن پنیر ...

هب باز بدتر اولین کار برای حامله شدن تخمک گذاری مرتبه عزیزم حتما برو دکتر نازایی که سونو داشته باشه تو مطب سونوت کنه

هب باز بدتر اولین کار برای حامله شدن تخمک گذاری مرتبه عزیزم حتما برو دکتر نازایی که سونو داشته باشه ...

ممنون حتما