2789
عنوان

مردم از ترس😭

561 بازدید | 29 پست

اینستا بودم یهو یه کلیپ اومد حمله ببر به انسان بیچاره مرده رو گرفت دهنش برد کشون کشون خیلی ترسناک بود😭😭😭😭همیشه اینطورم چیزای ترسناک میاد نگاه میکنم بعد خودمو لعنت میکنم الانم فک کنم فشارم رفته بالا🤕

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

حالا نمیر🥴

خیلییییی ترسوام نمیدونم چرا ادم نمیشم😭

۲۲ آبان ۱۴۰۳ بیبی چکم مثبت شد خدایا شکرت🥹😍جوجمو سپردم به خودت😍امشب ۲۶ آبان رفتم سونو و گفتن زیر یکماهی و دیدم ساکتو فرستادی اما خودت هنوز نیومدی🥺جان مادر من و بابایی از ذوق داشتنت نمیدونیم چیکار کنیم زودتر بیا تو دلم🥹😍🫂جوجوی منننن ۱۸ آذر رفتم دیدم قلب کوچولوت داره میتپه فدای اون قد و بالای کوچولوت بره مامان😍

خب الان چه کاری از دستم برمیاد بگو تا انجام بدم

فاتحه بخون🤕😂

🧃بیا اینو بخور حالت جا بیاد

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
🧃بیا اینو بخور حالت جا بیاد

چیو؟ 

نترس بزرگ شی یادت میرع

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍

منم خیلی از حیوونا میترسم

منم همیشه از ببر و پلنگ و اینا میترسم تو مستندام ک نشون میده نمیتونم نگاه کنم

نترس بزرگ شی یادت میرع

من تا یه هفته قشنگ همین حالت میمونم تازه دکترم احتمال بارداریم داده میترسم فشارم بالا باشه بچه چیزیش شه😭

چیو؟ 

استیکر آبمیوه بود

میم های نی نی سایتی اینجا میزارم😁 😎حافظ کل سوره( قل هو الله احد)..😎ساعت ۱۲ شب به بعد توی سایت پادزهر لازم میشین بس که سمه😌من وقتی میام نی نی سایت خودم میریزم پشما م میمونن   آخه یکی نیست بگه ماذا فاذا لاذا چاذا بلاذا
من تا یه هفته قشنگ همین حالت میمونم تازه دکترم احتمال بارداریم داده میترسم فشارم بالا باشه بچه چیزیش ...

عزیزممم نگران نباش چیزی نمیشه اگه انقد حساسی سعی کن اصلن نبینی همچین کلیپ هایی رو

شما همان کتاب‌هایی هستید که می‌خوانید، فیلم‌هایی که می‌بینید، موسیقی‌ای که گوش می‌دهید، آدم‌هایی که وقت‌تان را با آن‌ها می‌گذرانید، گفت‌وگوهایی که مشغول‌شان می‌شوید.آن‌چه به مغزتان می‌خورانید را خردمندانه انتخاب کنید ...!🌱🤍