2777
2789
عنوان

من خیلی غر میزنم؟

602 بازدید | 21 پست

سلام 

من 5 ساله ازدواج کردم بچه نداریم. همسرم تازگیا هرکاری میخواد بکنه یجوری با ترس قبلش بهم مبگه.مثلا میگه امشب میخوام 2 ساعت فیلم ببینم.میگه میترسم ناراحت بشی. 

چند وقته رو رفتارم دقیق شدم. یجاهایی حق رو ب خودم میدم ک ناراحتیمو بروز بدم. ی وقتا هم به اون حق میدم چون عصبی و ناراحت شدنم خیلی یهویی اتفاق میفته.دائم بهم میگه ازم انقد انتقاد نکن.داره ازم دور میشه.چکار کنم؟

عاشق هم بودیم.الا خیلی میترسم ک زندگیمون خراب شه و از هم هی دور تر بشیم.صمیمیتمون کم بشه.

مشکلات کوچیکهم حتی خیلی به چشمم میاد 

نمیدونم چی مهمه و چی طبیعیه

باهاش رفیق شو ی کم پایش باش

خیلی پایم.ازدواجمون سنتی نبود. اما بعد ازدواج خیلی رو رفتاراش تو جمع زوم شدم و اختلافات از اونجا کم کم شروع شد .یعنی عادت کردم انگار به تغییر دادنش . خیلی مسائلو توضیح میدم و خیلی دنبال جواب گرفتنم

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

خوبه ک زود متوجه این موضوع شدی،،،،عزیزم اگر میخوای خوب بشه ی مدت کلا غر زدن و بزار کنار انتقاد کردن هم همین طور،،،،بجاش از همسرت تعریف کن،بهش محبت کن،اگ ی مشکلی ناراحتت کرد تا داغی باهاش حرف نزن.ب خصوصیات خوبش فکر کن تا بدیاش ب چشمت نیاد،،،،وقتی تو حس خوبی بهش بدی حی قدرت بهش بدی و اعتماد به نفس ب مرور خودش رفتارهایی ک برای شما آزار دهنده س و کنار میزاره...اگرم اهل حرف زدنه ک بشین باهاش صحبت کن و بگو مثلا ۳ تا رفتاری که دوست داره تو انجام بدی و فقط مربوط ب خودتونه ن خانواده ها و بقیه رو بهت بگه هم مهمه کاری باشه ک بخاد انجام بدی ن انجام ندی،،،بعد ی ماه سعی کن اونارو رعایت کنی،میتونی توهم خواسته داشته باشی ازش.واقعا نگه داشتن عشق توی زندگی هنر میخاد نزار فاصله بیفته بینتون

خیلی پایم.ازدواجمون سنتی نبود. اما بعد ازدواج خیلی رو رفتاراش تو جمع زوم شدم و اختلافات از اونجا کم ...

میدونم چی میگی عزیزم تغییر کن رو خودت کار کن ک ازت زده نشه خدایی نکرده زندگیت خراب نشه

اگه میتونی پیش ی روانشناس یا روانپزشک برو کمکت کنه

خوبه ک زود متوجه این موضوع شدی،،،،عزیزم اگر میخوای خوب بشه ی مدت کلا غر زدن و بزار کنار انتقاد کردن ...

اصلا انقدر ک نشوندم و باهاش حرف زدم یجورایی از صحبت فراری شده . اسم صحبت میاد میفهمم ک کلافه میشه . مثلا امشب بهش گفتم چرا اب میخوای میگی من بیارم؟ چرا خودت پا نمیشی؟دو روز دیگه بچه دار شیم اونم عادت میکنه و ... . بعد الان ک فکر میکنم میبینم اصلا این چ حرفی بود؟ الان ک بهم محبت میکنه و رابطمون خوبه من چرا ب فکر این چیزا ام. حتی ترس این ک اخلاقش یهو بد شه باعث میشه الان همش بخوام ک بهم قول بده ک خوب بمونه.تضمین بده. مریض شدم اصلا . اروم میشم به چشمم میاد . میدونید چی جلومو میگیره و همینطوری میمونم؟ فکر میکنم دیگه درست شدنی نیست و نمستونم شرایط و علاقش نسبت به خودمو مثل قبل کنم

اصلا انقدر ک نشوندم و باهاش حرف زدم یجورایی از صحبت فراری شده . اسم صحبت میاد میفهمم ک کلافه میشه . ...

عزمزمه الان بگم شاید شما هم مثل خیلیای دگ شروع کنی نصیحت و دلسوزی ولی ب همه خانمای نینی سایت ک مشکلات این چنینی داشتند گفتم ب شما هم میگم.....رابطه من بعد بچه با شوهرم خیلی بد شد همش غرغر و دوا و بحث داشتیم،بعد ی مدتم خیانتشو دیدم و هر چند خیانت هیچ توجیهی نداره ولی بخاطر بچم موندم و تلاش کردم.اولشم فک میکردم دگ هیچوقت درست نمیش ولی الان واقعا راضیم یعنی عالی شده شرایط ب حدی ک باور نمیکنم.پیش مشاور رفتم و اونم راجب ب راه آوردن مرد حدود دو سال هر هفته ی روز تو جلسات برام حرف زد واس همین اینایی ک بهت میگم بدون الکی و از تو مطالب اینستا یا من دراری نیست.کافیه ی مدت رعایت کنی تا معجزشو ببینی

حالا ک از حرف زدن فراریه پس اصلا باهاش حرف نزن اول از کار کردن رو خودت شروع کن.ی لیست برای خودت درست کن به هر شکلی شده طبق اون عمل کن.توش ی سری باید و نباید برای رفتارای خودت بزار....‌مثلا باید آراسته باشی تو خونه و لباس و آرایش مورد علاقشو داشته باشی،غر زدن ممنوع،گریه ممنوع،انتقاد ممنوع،بهش تا جای ممکن رسیدگی کن چایی میوه شام هر چی ک خواست،ازش تعریف کن مثلا بگو وای چقد خوشالم تو این اخلاقت اینجوریه چقد این قسمت چهرتو دوست دارم چقد هر تعریفی دوست داره،،،،،اینا همشون خیلی مهمن حتی اگ ناراحتت کرد سکوت کن و صبر کن و این کارارو انجام بده،شاید الان ی عده بگن پس خود زن چی و این حرفا ولی شما این کارارو انجام بدی میبینی رفتار شوهرت با شمام چقد فرق میکنه،میبینی اونم برات جبران میکنه.شاید طول بکشه چون مدت هه بهش حس ناکافی بودن دادی ولی قطعا عملیه 

عزمزمه الان بگم شاید شما هم مثل خیلیای دگ شروع کنی نصیحت و دلسوزی ولی ب همه خانمای نینی سایت ک مشکلا ...

سعیمو میکنم . باید اصلا تعریف و تمجید رو تمرین کنم. از اول هم گفت ک این خواسته رو ازم داره . اما من اصلا تعریف رو بلد نبودم.فقط تخریب و نصیحت و ... 

حتی با اینکه بنطرم بجا بود ناراحتیم اما میگم کاش بلد بودم با روش درست بیانش کنم. پس میشه درستش کرد؟

ی مدت بدیا رو ندید بگیرم 

و به موقع و درست بیان کردن خواستمو یاد بگیرم

و تعریف و تمجید کردن رو ... درست؟ کار یک روز و دو روز نیست انگار .اما تمام تلاشمو باید بکنم چون زندگیمو دوست دارم. پدر و مادر خودم جدا شدن و ترسم از طلاق ب حدی بود همیشه ک همش حواسم بود چ کار بدی میکنه که ممکنه بعدا به جدایی ختم بشه. لذت نبردم از خوبیاش

حالا ک از حرف زدن فراریه پس اصلا باهاش حرف نزن اول از کار کردن رو خودت شروع کن.ی لیست برای خودت درست ...

خیلی عالیه که اینهارو میگید بهم اتفاقا.چون همیشه انقد تو ذهنم این بود ک توسری خور نشم به اصطلاح یا حقم با شوهرم برابر باشه ک همیشه درحال جنگ بودم.با وجود این که مردی بود ک هوای من و زندگیمونو خیلی داشت و این کارام باعث دوریش شد . الانم ک متنتونو میخونم حتی ترسیدم.گفتم نکنه با تعریف و تمجید زیاد ازش دیگه خودم و خوبیام به چشمش نیایم و مغرور بشه

بعدم هر مردی ی ایرادی داره هیچ آدمی کلا بی ایراد نیست،شما ب خوبی‌خوبیاش فک کن.همین ک براش با وجود همه غر زدنا هنوز مهمه ک ناراحت نشی واقعا از شعورشه،بخدا همسایه ما پریشب زن حاملشو بخاطر این ک گفته بود تو بارداری بیشتر بهم محبت کن و دو دیقه غر زدن راجب این مساله زد فرستاد خونه باباش.ب اخلاقای خوبش فک کن تا حست بهش بهتر بشه و بدیاش ب چشمت نیاد ک بخای راجبش غر بزنی یا انتقاد کنی

خیلی عالیه که اینهارو میگید بهم اتفاقا.چون همیشه انقد تو ذهنم این بود ک توسری خور نشم به اصطلاح یا ح ...

اصلا اینجوری نمیشه،تو هر چیزی حد تعادل خوبه،مرد ها بیشتر از این ک دنبال محبت باشن دنبال تائید شدن و حس قدرتن،شما ۵ سال ب اون شیوه رفتی حالا اینم ی مدت امتحان کن ببین چی میش قول میدم ضرر نکنی

بعدم هر مردی ی ایرادی داره هیچ آدمی کلا بی ایراد نیست،شما ب خوبی‌خوبیاش فک کن.همین ک براش با وجود هم ...

خودشم همینو امشب گفت. گفت یعنی من خوبی ندارم؟ چرا انقدر بدیامو واسه خودت تحلیل میکنی و حرص میخوری . ی وقتا ک عصبی میشه دیگه میگه ک کاری کردی ک از خودم بدم بیاد چرا یکبار از من تعریف نمیکنی.

حق با شماست کاملا اما بلد نیستم  یا شاید میترسم از تعریف کردن ازش