2789
عنوان

امام حسین

90 بازدید | 6 پست

پارسال محرم هر چی نذر کردم ک حاجت روا بشم. تا امسال اما نشد اصلا.  منو انگار نمیبینن خر چقدر نذرو. نیاز میکنم.  

میشه برای شفای چشمای منم دعا کنید    دکتر پوست رفتم فایده نداشته عمل مجدد هم میگن نمیشه انجام داد  پلکت پوست و چربی دیگه نداره

بچه ها من چشمم عمل زیبای پلک کردم رد بخیه  ناجور سفید مونده گوشه های چشمم برجسته شده تقارونشم ک بماند عروسیم نزدیکه حالم بده دلم میخواد بمیرم با ارایشم مشخصه   مجبورم   همیشه میکاپای غلیظ کنم  خسته شدم دعا کنید برام

عزیزم ان شاالله درست میشه بحق امام حسینمون 🖤🤲

چرا پیش ی  دکتر زیباییه دیگه نمیری تا درستش کنه ؟

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚

آره بابا چرا نشه عروسی نوه خاله بابام بود عروس شدید انحراف چشم داشت و چشمش ضرب دیده بود تو بچگی واصلاااااا با آرایشی ک کرده بودنش معلوم نبود نمیخوام دلداری بدم غصه چی رو میخوری ؟ 

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

عزیزم ان شاالله درست میشه بحق امام حسینمون 🖤🤲 چرا پیش ی  دکتر زیباییه دیگه نمیری تا درستش کن ...

پوست اضافه و چربی نداره دیگه پلکم ک بشه عمل کرد لیرزم کردم بدتر شده بهتر نشده

پوست اضافه و چربی نداره دیگه پلکم ک بشه عمل کرد لیرزم کردم بدتر شده بهتر نشده

خوشگلم برو ی دکتر خوب پیدا کن اصلا امکان نداره خوب نشه ، دعات میکنیم ان شاالله ی دکتر زیبایی خوب پیدا کنی حتما جستجو کن

منم‌گنهکار و ب دل عشق علمدار 💚 من از شلوار نود و پاره پوره رسیدم ب چادر ، فهمیدم چادر یادگار مادرم زهراست ، شاید تو تابستون گرمم بشه ولی می ارزه ب ی لبخند مهدی فاطمه س 💚 من با چادر هم همون دختر لاکچریه قبلی ام ، منتهی خودمو از چشمای هرز پوشوندم💚