2777
2789

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

نمی‌خوام اغراق کنم، ولی من کارم از گریه گذشته، از اونم ناامیدم....

چی شده؟؟

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

چندین سال افسردگی متوالی، تغییر جبران ناپذیر روی صورتم💔، همش غم غم غم

چرا افسردگی؟؟؟

منم فک کنم افسردگی گرفتم. خیلی شوخ و بگو بخند بودم. ولی الان همش دلم گریه میخواد و غمگینم

پشتیبان گروه * ۴ * ستاره           وزن فعلی  ۷۲    هدف ۶۲           مادر ای زیبا ترین شعر خدا..... روحت شاد😔

میگم  توام بگو همسرم سه هفته میش خیانت کرد بهم. با دوستم که همسایمونه.. من گفتم میمونم چون د ...

می‌دونم شرایطت سخته ولی میشه جبران کرد و بهبود پیدا کرد، ولی من سالها افسردگی وخیم و جدیدا هم که روی صورتم یه اتفاقی افتاده که هیچ درمانی نداره و منم یه عمر تحمل کردن این ظاهر 

می‌دونم شرایطت سخته ولی میشه جبران کرد و بهبود پیدا کرد، ولی من سالها افسردگی وخیم و جدیدا هم که روی ...

عزیز دلم

خدا بزرگه

کمکمون میکنه قطعا

صورتتم جراحی و لیزر و این چیزا هست.نگران نباش

برام دعا کن. دعا کن از یادم بره کارش

چرا افسردگی؟؟؟  منم فک کنم افسردگی گرفتم. خیلی شوخ و بگو بخند بودم. ولی الان همش دلم گریه میخو ...

نمیدونم، از سن ۱۰ سالگی افسردگی دارم و هر دوران هم به یه دلیل

عزیز دلم خدا بزرگه کمکمون میکنه قطعا صورتتم جراحی و لیزر و این چیزا هست.نگران نباش برام دعا کن. ...

انشالله زندگیت بهبود پیدا کنه از قبل هم بهتر بشه، از ته قلبم میگم، خیلی وقت ها زندگی بعد از خیانت محکم تر میشه، ولی کار من از جراحی و ... گذشته ...