2789
عنوان

هموروئید

164 بازدید | 9 پست

بچه ها کیا تجربه شو دارن مال من تو دوران بارداری اینجوری شده الان سه ماهه گذشته ولی بازم بیرونه پماد آنتی هموروئید استفاده میکنم ولی اصلا تغییری نکرده😢

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

فکر نمیکنم جمع بشه مگر با لیزر 

زردچوبه و روغن زیتون رو امتحان کن خیلی ها تو نینی سایت گفتن 

از هلهله ی حرامیان ناراحت نباشید. ببینید سمت کجای این ماجرا هستید؟ اگر سمت خیمه ی امام حسین هستی خدا رو شکر کن تو چیزی داری به اسم شرف ... تو حلال زاده ای ... تو لقمه ی حلال خوردی... این جماعت بارها شادی کردند. با قتل دختر پیامبر...با قتل امیرالمومنین...با قتل امام حسن...با قتل علی اکبر...با قتل حضرت عباس...با قتل علی اصغر...با قتل امام حسین...با اسارت زینب س...شادی کردن اینها چیز جدیدی نیست 🇮🇷 ).

تغییری هم نخواهد کرد هر بارم که شکمت سفت کار کنه و یبوست بگیری بیچارت میکنه

اندازه ی عدس زده بیرون اصلا اعتماد ب نفسمو گرفته راهی بجز لیزر و جراحی نداره یعنی پمادی نیست که این بیرون زدگی خوب شه

در زنان باردار یبوست بسیار شایع است.

به خصوص در دوره ی سوم بارداری که جنین بزرگتر می‌شود.

این در نتیجه به رگ های مقعد فشار بیشتری وارد و این فشار باعث ایجاد بواسیر یا هموروئید می‌شود.

جهت کسب اطلاعات بیشتر از نحوه پیشگیری و درمان هموروئید در بارداری ( کلیک کنید ).