2777
2789
عنوان

مادری که...

104 بازدید | 8 پست

سلام داستان از این قرارع که من تو گروه خانوادگی که فامیل مادری هستن نیستم و دیروز که تولدم بود کلی تبریک گفتن مامانم که عکسم گذاشته بود گروه 🥴🥲 کلی گفتم نزار گوش نداد بعدم که کلی ادم تبریک گفتن چیزی نگفت ولی اد وقتی پسر داییم تبریک گفت اسکرین تبریک رو برام گذاشت قبلا هم یه بار انجام داده بود درصورتی من خودم چشم دارم میدونم اون کس دیگه رو مخفیانه دوست داره که اونم دختر دایی دیگمه البته که شاید اشتباه کنم ولی چون از بچگی اکثراً با هم بودن همچنین احساسی دارم حالا به نظرتون قصد مادرم چیه؟ جرعت ندارم برم بپرسم😂 یه بارم به شوخی گفته بود فلانی هم پسر خوبیه رشتش پزشکیه و ... منم به شوخی گفتم اون که دکتر مامان باباش دکتر میرع یه دکتر میگیره به نظرتون منظوری داشته مامانم یا من اشتباه میکنم ؟

چه منظور داشته باشه چ نه مهم نیست مهم برخورد شخص اقا با توئه که ببینی ایا فرکانسی خاص ازش دریافت ...

والا من تو این جور شرایط هیچ تجربه ای ندارم حتی یه دوستی ساده سنمم زیاد نیست در حال تحصیلم هنوز تک دخترم قصدش اجبار به ازدواجم نیست نمیدونم چیه🤦🏻‍♀️😂

نمیدونم از کجا باید بدونم دوستم داره یا نه؟

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

والا من تو این جور شرایط هیچ تجربه ای ندارم حتی یه دوستی ساده سنمم زیاد نیست در حال تحصیلم هنوز تک د ...

رشتت و دانشگاهت چیه

بهتر ک رابطه نداری با کسی جز ضرر چیزی نیست

اما خوبه روش معاشرت با مرد بدونی بهرحال اون لطافت و زیبایی و تمیزی و طراوت زنونه رو داشته باشی

خوش صحبت و سنجیده گو باشی

اعتماد نکنی اصلااااا و زودی دل ندی، اما دافعه هم نداشته باشی

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
رشتت و دانشگاهت چیه بهتر ک رابطه نداری با کسی جز ضرر چیزی نیست اما خوبه روش معاشرت با مرد بدونی ...

انسانی 😁

درسته برای همین سمت کسی نرفتم و نمیرم مگه با قصد ازدواج و با اطلاع خانواده چون رابطه های امروزی ها رو اصلا نمیپسندم

درسته 

چون ادم شاد و پر انرژی هستم دیگران جذبم میشن ولی اون ادم اروم ساکتیه تقریباً منم از همین تعجب میکنم اخه چرا باید پیامش برام بزاره چون با تجربه ترن مادرا نکنه چیزی فهمیده که من احساسش نمیکنم 🤷🏻‍♀️ الهو اعلم

درسته تو این دور زمونه اعتماد بزرگ ترین اشتباهه😅

انسانی 😁 درسته برای همین سمت کسی نرفتم و نمیرم مگه با قصد ازدواج و با اطلاع خانواده چون رابطه های ...

در همین حدم درگیر نکن خودتو

فعلا ک وقت ازدواجت نیست

بهش فکر نکن چون تو رفتار عادیت تغییر ایجاد میشه با هول میشی یا استرس میگیری

کمترین ضررشم اینه وقت درس خوندنت الکی هدر میره برااین مورد

انشاالله شهید بهشتی یا علامه بزنی بری بالا بالاهااااا

حال همو خوب کنیم تا جایی که میشه و ازمون برمیاد
در همین حدم درگیر نکن خودتو فعلا ک وقت ازدواجت نیست بهش فکر نکن چون تو رفتار عادیت تغییر ایجاد میش ...

اره تا ۲۵ قصد ندارم ازدواج کنم😁

درست میگید ممنونم بابت کمکتون❤️🙏🏻🌹

والا بهش فکرم نمیکنم😅

ان شاء الله مرسی عزیزم بابت دعای قشنگت ان شاء الله خدا هر چی میخوای بهت بده و عاقبت بخیر بشی😘❤️