2777
2789
عنوان

بچه یکسالو نیمه

147 بازدید | 13 پست

سلام پسرم بچه بود خییلی ساکت بود. الان خیلی بد شده لجباز جیغ میزنه. دست بزن داره و همه رو میزه چیکار کنم 

میشه برای شادی روح خواهرم یا فاتحه یا صلوات بفرستید 🌹🙏ممنون

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

اصولا میگن تو این سن بچه ها به دنبال توجه هستن، موقع هایی ک لج میگیره باهاش بحث نکن اروم باش  و اروم صحبت کن ففط سعی کن خیلی غیر مستقیم حواسش رو‌پرت چیز دیگه ای کنی ..   با بچه ها باید اروم صحبت کنی  وقتی ک‌لج میگیره اون چیزی که میخواد رو بهش نده (بی توجهی نکنیا) فقط حواسش رو‌پرت چیز‌دیگه ای‌کن 

خودتون اینجوری نبودین باهاش؟ 

شایدم سن لجبازیشه

طبیعیه بین بچه ها

به نام خداوند رنگین کمان🌈                                       این اکانت از تاریخ 26/11/1401 دست منه و همه تاپیکارو گردن میگیرم...                                                                                     

اصلا تلوزیون نگاه نمیکنه. باجیغ میگه تو گوشی برام فیلم بزن بعد میزم دوباره هی جیغ میزنه میگه عوضش کن اگه هم عوض نکنم خودشو میکشه بس گریه میکنه. دیگه اعصاب ندارم

اصولا میگن تو این سن بچه ها به دنبال توجه هستن، موقع هایی ک لج میگیره باهاش بحث نکن اروم باش  و ...

من خودمم داد میزنم دیگه بس اعصابم خورد میشه

خودتون اینجوری نبودین باهاش؟  شایدم سن لجبازیشه طبیعیه بین بچه ها

نمیدونم ده تا بچه هم سن و یالش تو فامیل هس خیلی ارومن. 

من خودمم داد میزنم دیگه بس اعصابم خورد میشه

بهترین کار این خودت و اروم کنی ، هرچقدر اروم تر و منطقی تر باهاش برخورد کنی بهتر میشه بچه است تو این سم نباید انتظار داشته باشی حرف گوش کنه ..  هرچقدر بگی نکن نکن بدتر میشن

بهترین کار این خودت و اروم کنی ، هرچقدر اروم تر و منطقی تر باهاش برخورد کنی بهتر میشه بچه است تو این ...

باشه عزیزم. من با خودم گفتم دعواش کنم داد بزنم شاید بهتر شد ولی دیدم نه همون اش و کاسه است 

باشه عزیزم. من با خودم گفتم دعواش کنم داد بزنم شاید بهتر شد ولی دیدم نه همون اش و کاسه است 

اصلا جواب نمیده بچه ها فقط برای توجه این کارو میکنن حرف خوب‌زدن روی‌بچه ها حواب میده خیلی سخته اروم‌باشی میدونم ولی سعی کن اروم‌برخورد کنی