2777
2789
نیت کن برات بگیرم

وآسه منم میگیری ممنونم 

😍به آرزوهایم قول رسیدن داده ام ۰۰۰به همین زودی به آنچه که می خواهم میرسم ۰۰۰به دست خواهم آوردهر آنچه آرزوست ب امیدخدا۰۰۰کسی از توکل به خدا پشیمون نشده😍خدایاشکرت پروردگارا سپاس خداونداسپاسگزارم۰۰۰  سال ۱۴۰۲ سال برآورده شدن آرزوهامه به همین زودی ان شاالله صاحب خونه و بچه میشم به خدایم ایمان قلبی دارم   مطمئنم همین طور که من می‌خواهم میشه به زودی ۰۰۰دوقلو پسرام میان تو دلم و شروع به ساخت خونه میکنیم ب یاری خدا     

مامان پوریا:

وای بچه‌ها تازه فهمیدم چرا خواهرم انقدر تغییر کرده!😳

خواهرم با رژیم فستینگ دکتر کرمانی ۱۰ کیلو تو ۲ ماه کم کرد، منم وقتی دیدم چقدر حالش خوبه شروع کردم.

خودم هم خوابم بهتر شده، ولع غذا کمتر شده، انرژی‌م بالاتره، گفتم به شما هم بگم.

برید تو سایت دکتر کرمانی و شروع کنید.

نیت کردم  

سوره اسرا آیه ۲۸

جواب خوب  اومد  ولی بعض اوقات جزئیات کار مهمتر از خود کار هست بادقت انجام بده موفق میشی

معبودم ... 🤲ای راهگشا در تاریکی ها...با کلید اجابتت ...قفل های درونم را باز کن...با تو که باشم، در جاده های تردید،...دستان توانای تو را میبینم ...قلبم در آسمان عشقت ...به پرواز در می آید واز شراب شیرین عرفانت مینوشم ..با تو در آغوش کرامتت ...ساکن میشوم ...با تو هیچ جاده ی پر پیچ و خمی وجود ندارد ...با تو دلم به عطر یاس های برکتت معطر میشود ...تو در جاده های خشکسالی ...تشنگی ام را به برکت نگاهت سیراب میکنی ...خدایا ! هر لحظه شکرت که کنارم هستی و مرا به غیر از خود وا نمیگذاری .

عزیزم استخاره زمانی درست هست که شما اول درست فکر کرده باشی. اگر نتیجه ای نگرفتی مشورت کنی و در درجه آخر اگر واقعا دچار دو دلی یا شک شدی استخاره یا کمک از خدا بگیری 

می شود نیمه شبی گوشه ی بین الحرمین من فقط اشک بریزم تو تماشا بکنی؟ 🥹🖤️