2777
2789
عنوان

اخ 😭😭😭😭😭😭

| مشاهده متن کامل بحث + 817 بازدید | 44 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

خونه ات تمیزه تمیز که باشه بهت مدال نمیدن. می فهمم چی میگی اما حساسیتت و نسبت به مرتبی کم کن. 

وقتی دیسک داری الویت سلامتی ات هست. یک غذا بگذار، گرسنه نمونن اهل خونه، ولی داخل کمد و مرتبی و بی خیال

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

حالا حتما باید خونه برق بزنه اینقد سخت نگیر مریض میشی خدانکرده هیچکی نیست به دادت برسه

اینجا جای تبادل نظره نه تحمیل نظر رعایت فرمایید🙏درخواست دوستی قبول نمیکنم 😊میخام برای دخترم مادری باشم که مامانم برام نبود😔

منم خیلی کار دارم با سه تا بچه قد و نیم قد شوهرمم اهل کمک کردن نیست ولی ریخت و پاش نمیکنه زیاد،فقط بچه هام شلوغ میکنن و همیشه هم خونه نامرتبه😂حرص نخور بابا پیر میشی

ای که گفتی جان بده تا باشدت آرام جان/جان به غمهایش سپردم نیست آرامم هنوز🌷
منم همینطورم  بچم تمیزه ریخت وپاش خودشو جمع میکنه اما شوهرم ... کمک نخواستم تشکر هم نخاستم فقط ...

به خدا الان پاهام درد میکنه

کلی هم کار نکرده دارم کلیبی

همه شام خوردن رفتن نکردن یه بشقاب بزارن تو سینک

تمام بدنم انگار صدا میده

بچه هامم دلشون برام نمیسوزه

شوهرم که انگار اصلا من وجود ندارم 

به قرآن من یک بدبختم  

دلم برات تنگ شده حسین

کم کم مرتب کن بعد بچه هم میاد بدتره.از بیخوابی وکارای خونه وبچه.دیگه به شوهرت نمیتونی برسی صدا اونم ...

من بچه دازم ولی بچم هرچی میریزه جمع میکنه تمیزه آزار نداره برام ولی شوهرم از کثیفیش هرچی بگم کمه 

میره دسشویی پشتشو تمیز نمیکنه دخترم گریه میکنه مامان بو بده تهوع میگیرم 

جوراباشو وسط حال پرت میکنه 

هرروز وسیله تفریح میاره میندازه خونه رو پر کرده

.

هیچ کس قدردانی مامانایی که خونه شون عین دسته گل نیست... بعد چند سال بدنشون فرسوده شده، کانال دستشون گرفته شده.  به خودت برس، و خوش اخلاق باش. 

تمیزی هر خونه ای متفاونه، اگر یکی دایم داره می ریزه.. تو نمی تونی هی دولا بشی جمع کنی. خوتو با جاری و فلان مقایسه نکن. 

تاپیک دکتر هلاکویی و تعلیم و تربیت کودکان http://www.ninisite.com/discussion/thread.asp?threadID=1018272&PageNumber=1

عزیزم منم یه پدت وسواس داشتم و همش میخواستم همیشه همه جا مرتب باشه ولی نزدیک بود دیسک کمر بگیرم و خودم از پا در بیام، با خودت قرار بزار شبی نیم ساعت یا ۲۰ دقیقه خونه رو مرتب کنی، در طول روز لازم نیست همش همه چیزو جمع کنی

قربون دلت برم عزیزم     میتونی به شوهرت توضیح بدی درداتو؟ فدات شم قربونت نگو دیوونه ما م ...

وقتی نمیفهمه توضیح چیو بدم 

دید از ظهر عین خر کار کردم بر گشته میگه همش خوابی 

من دو دقیقه دراز کشیدم کمرم اروم شه و بلن شدم

.

بذار بعضي چيزا بمونه خودش جمع كنه 

لباساش بريزه رو هم برندار انقدر بمونه تا مجبور بشه جمع كنه

والا به خدا 

مامانش يادش نداده تو ياد بده 

بعدم براي اين چيزا اين حرفارو نزن عزيزم 

به خدا مشكلاتو گره هاي كوري هست تو زندگيا كه نگو... 

من خودم قاچاقي زنده ام به خدا 

نميدونم تو چه وضعيتي گير كردم اسفناك 

تو اينارو بگي من چي بگم