2777
2789

سلام من امسال میرم دهم و تو فرزانگان درس میخونم هدفمم رشته های تاپ و پزشکیه برا دروس اختصاصی کلاس برداشتم ولی خانوادم دیگه هزینه مشاور نمیتونن بدن منم برنامه ریزی اصولی بلد نیستم و میترسم اشتباه برنامه بریزم اگه کسی که واقعا تجربه داره و بلده بهم روش درست خوندن دروس اختصاصی و برنامه ریزی مرور و تست زدنو بگه خیلی ممنونش میشم در ضمن لطفا نگید چرا الان تو نی نی سایتی تو اطرافیان رتبه خوب انچنانی نداریم که بپرسم و فقط همینجا رو پیدا کردم بعد اینکه جواب گرفتم لغو کاربری میکنم

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

من خودم مشاور تحصیلی نیستم

ولی با توجه به تجربیات خودم و توصیه های مشاورم شاید بتونم بهت کمک کنم

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

با کلاسا برو جلو درس که میدن بیا بخون و تست اون مبحثارو بزن تستاتو تحلیلی بزن لازم نیست فعلا زمان دا ...

مرسیی فقط برا هر درس طبق ضریبشون زمان بذارم یا توانایی خودم تو اون درس ؟و اینکه برا زیست خیلی سبز گرفتم منبع دوم چه کتابیو پیشنهاد میکنید

با کلاسا برو جلو درس که میدن بیا بخون و تست اون مبحثارو بزن تستاتو تحلیلی بزن لازم نیست فعلا زمان دا ...

ببخشید زیاد سوال میکنم ازمون قلم برم یا سنجش دو ؟اخه میگن قلم چی تقلب توش زیاده بقیه هم جامعه اماری شون بالا نیست

شروع کن پیشخوانی دروس دهم حتی شده یه فصل رو تابستون از دروس اختصاصی بخونی و تست بزنی عالیه

مرور خیلی مهمتره از سریع خوندنه

زیست : تست ها رو اول زوج بزن ، مرور سریع متن کتاب و حالا تست های فردش بعد مرور متن کتاب یا هایلایت های پاسخنامه تست ها و بعدش ازمون از اون فصل

شیمی مفاهیم رو قشنگ یاد بگیر و متن کتابم حتما ریز به ریز به همراه اطلاعات جدول ها حفظ کن

برای مسائل وقت خوبی بزار و از کتاب مسایل خیلی سبز تست بزن

نمیزنم میترسم جعلش کنن😝 ||  یه مدت نیستم سایت رو به هم نریزین و دخترای خوبی باشین تا وقتی بیام🤨🤗

مرسیی فقط برا هر درس طبق ضریبشون زمان بذارم یا توانایی خودم تو اون درس ؟و اینکه برا زیست خیلی سبز گر ...

نه با ضریب اینا کار نداشته باش مثلن شاید دیدی فیزیکت ضعیفه بیشتر از همه وقت گذاشتی

مشاور من ایکیو گفته و سه سطحی

اینم میگذره سخت نگیر:)

ساعت مطالعت باید کافی و البته زیاد باشه ولی نه طوری که کیفیت نداشته باشه ها

الان هم که میخوای شروع کنی سعی کن مثلا تا ۱۰ روزه دیگه به ۸یا ۹ ساعت برسونی و عادت کنی به مستمر درس خوندن

زمان مدرسه هم دیگه حداقل روزی ۶ ساعت مطالعه داشته باش که شامل پیش خوانی ، مرور و تست باشه

زیست خیلی سبز کامل و پر نکته است و برای شروع خوبه بعد ها میتونی اگر وقت داشتی آیکیو هم کار کنی

فیزیک نشر الگو و خیلی سبز خوبن

ریاضی میکرو و خیلی سبز

شیمی مبتکران و خیلی سبز

ساعت مطالعت باید کافی و البته زیاد باشه ولی نه طوری که کیفیت نداشته باشه ها الان هم که میخوای شروع ...

از الان اونهمه ساعت زیاد نیست ؟!

درخواست دوستی پذیرفته نمیشود❌ تاپیکای درسی و کنکوری تگم کنید قربون دستتون🥰🤍