2777
2789
عنوان

بیاین🔞

350 بازدید | 15 پست

لطفا خوب بخونید..من داخل شهرمون قیمت کلاس شنا گرفتم زیر ۱ تومن نبود اصن..بعد دوستم ی جاییو بهم معرفی کرد خارج شهرمونه ولی میشه با اتوبوس رفت نیم ساعته نزدیک ۶۰۰ تومن..بعد من خیلی لاغرم میترسم برم ب خاطر تحرک بالا لاغر ترم شم..حالا اینش هیچی

به نظزتون کلا کلاس شنا ب درد میخوره یا استخر؟ارزش هزینه کردن داره؟ارزش تایم گزاشتن و رفت و امد داره؟

فردا باید ثبت نام کنم خیلی دودلم 

کمکم کنید

ببخشید بابت اون استیکر ..مجبور شدم بزارم که بیاین..دوبار تاپیک زدم کسی نیومد

بچه‌ها، دیروز داشتم از تعجب شاخ درمیاوردم

جاریمو دیدم، انقدر لاغر و خوشگل شده بود که اصلا نشناختمش؟!

گفتش با اپلیکیشن زیره لاغر شده ، همه چی می‌خوره ولی به اندازه ای که بهش میگه

منم سریع نصب کردم، تازه تخفیف هم داشتن شما هم همین سریع نصب کنید.

شنا اندامو خیلی قشنگ میکنه مثه ماهی میشی،حتما برو

ولی به نظرم به خاطر ۴۰۰ تومن راهه دور نرو

مرنجان دلم را ، که این مرغ وحشی 🕊                                     ز بامی که برخواست ، مشکل نشیند  ....💔

واسه سرگرمی خوبه ولی اینکه خارج شهره و هزینه سرویسو بزاری واسش بازم یه تومن میفتی اگه بودجت نمیرسه یه کلاس برو که مفید باشه 

کسی که زیاد منم منم میکنه و حرف تو کتش نمیره رو جدی نگیرید تاکسی خالی بوق زیاد میزنه☺️

ببین من خودم ۱۲ ساله شنا میکنم 

اگه واقعا میخای شنا یاد بگیری که برو اد بگیر چون تو اگه بخای با استخر رفتن معمولی شنا یاد بگیری خب زمان می‌بره که بتونی بری عمیق و قشنگ شنا کنی 

به نظرم برو ثبت نام کن 

چون اون جوری باید هی بلیط بگیری واسه استخر آخرم چیزی نمیتونی درست یاد بگیری 

و اینکه شنا لاغر نمیکنه 

واسه سرگرمی خوبه ولی اینکه خارج شهره و هزینه سرویسو بزاری واسش بازم یه تومن میفتی اگه بودجت نمیرسه ی ...

عزیزم با پول اتوبوس حساب کردم میشه ۷۰۰ اینا

اگر رفت و آمدش سخت نیست حتما برو. من حسرت شنا کردن به دلم مونده. ورزش خیلی خوبیه. به نظرم خیلی آرام بخشه.

حلال...فقط نان روی سفره نیست!!! عشق هم حلال اگر نباشد، برکت میرود از تمام آغوشها و بوسه ها و دوستت دارم ها....!!!
عزیزم با پول اتوبوس حساب کردم میشه ۷۰۰ اینا

اگه مشکلی نداری با پولش برو سرگرمی خوبیه 

کسی که زیاد منم منم میکنه و حرف تو کتش نمیره رو جدی نگیرید تاکسی خالی بوق زیاد میزنه☺️