2777
2789
عنوان

عشق دوم

334 بازدید | 28 پست

خانما من یکبار بعد ۷سال عاشقی شرایط خودم و عشقمو مجبور کرد از هم جدا شیم

فک کنید مجبوری دور همو خط کشیدم

حالا بعد اون یکساله با یه نفر وارد رابطه شدم ک خیلییی خوبه.شرایطش هم عالی

تو رو خدا اگه امکانش هست۳صلوات واسم هدیه کنید امام حسین ب حق امشب ک بهش برسم و بازم شکست نخورم

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....
فرستادم منم شبیه توام برام صلوات بفرست خوشبخت بشم با این

یعنی یکبار شکست خوردی؟

جانمان برای هم درمیرفت...اما نشد!!!!            لعنت ب همه کسایی که تو نرسیدنمون نقش داشتند.....

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

فرستادم عزیزم امیدوارم رابطه خوبی داشته باشید فکرای بدم نکن سعی کن زود بهش وابسته نشی

منم چهار ساله با یه نفر بودم و وقتی ب مامانم گفتم بشدت باهاش مخالفه بودو میگفت حتی فکرشم نکن البته ۱۸ سالمه

نه میتونم جدا شم ن میتونم ادامه بدم:)

فرستادم عزیزم امیدوارم رابطه خوبی داشته باشید فکرای بدم نکن سعی کن زود بهش وابسته نشی منم چهار ساله ...

تو خوبه مشکل خانواده خودته

زبونشونو میفهمی راضیشون میکنی

اما من مشکلم یه طایفه بود

آره مجبورمون کردن از هم جدا شیم الان میخام با کسی دیگه ازدواج کنم انشالله خوشبخت بشیمم

چند وقته جدا شدی

اون ازدواج کرده

و همیشه فکر میکنم اگه مثلا ده سال بعد یه زندگی دیگه داشته باشم با ینفر دیگه و..بچه داشتم باشم..همش فکرم پیش اونه و اونم خانواده خودشو داشته باشه و تو فکر من باشه

این فکرا عذابم میده

از طرفی کنکوریم هستمو برای دندون پزشکی میخونم اگه هم نشه میفرستم اتریش و دیگه خیلی ازش دور میشم

آره مجبورمون کردن از هم جدا شیم الان میخام با کسی دیگه ازدواج کنم انشالله خوشبخت بشیمم

عزیززم خوشبخت شی

چرا جدا شدی

چند وقته با دومی؟دوسش داری دومی رو؟

و همیشه فکر میکنم اگه مثلا ده سال بعد یه زندگی دیگه داشته باشم با ینفر دیگه و..بچه داشتم باشم..همش ف ...

چقد تلخ...

عزیزم عشق فقط یکبار تکرار میشه...

همه اولین ها با اون تجربه میشه

بعدش فقط دیگه کسایی ک میان تو زندگیت رو دوس داری.عاشقشون نیستی

دوسال پیش نامزد بودیم نزاشتن  اره اون نامزد کرده

فامیله؟میبینیش؟

بنظرت فراموشت کرده؟

عزیززم خوشبخت شی چرا جدا شدی چند وقته با دومی؟دوسش داری دومی رو؟

خانواده ها دعوا کردن باهم نزاشتن 

س چهار ماهه بنظرم پسر خوبیه عاشق ن ولی دوسش دارم 

گاهی دلم تنگ گذشته میشه ولی خب مجبورم کنار بیام 

اون ک نامزد کرد منم بهتر کنار اومدم 

فرستادم عزیزم امیدوارم رابطه خوبی داشته باشید فکرای بدم نکن سعی کن زود بهش وابسته نشی منم چهار ساله ...

دلیل مخالفت مامانت چیه