2777
2789
عنوان

مهریه

| مشاهده متن کامل بحث + 405 بازدید | 29 پست
چرا اصلا باید با آدمی که درکش اینجوریه ازدواج کنی که بعد بخوای مهریه بالا طلب کنی بعد تازه پاش برسه ...

چون اینجا خارج نیست که ۲ نفر که همو میخان ازتمام جیک وپوک هم باخبر بشن وآشنایی درحد شناخت خانوادها ندادرن ازهم،به همین دلیل خانواده ها برای اینکه پشتوانه ای برای دخترشون باشع مهریه سنگین میزارن واقعن فقط تو زندگی میشه یه نفر رو شناخت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

چون اینجا خارج نیست که ۲ نفر که همو میخان ازتمام جیک وپوک هم باخبر بشن وآشنایی درحد شناخت خانوادها ن ...

خوب چطوری میشه پشتوانه وقتی یه حدی رو میتونی بگیری تازه اونم قسط بندی 

نه عموم در مورد عروسش میگفت به من گفت مثل تو نبود که بگه ۱۴ تا  گفت ۵۰۰ تا ما هم دادیم

خب دیگه، بازم خواسته بگه یعنی شوهرت برات ارزش قائل نبوده مثلا، ولی ما برا عروسم ارزش قائل شدیم و گفت ۵۰۰ تا ماهم قبول کردیم

خب دیگه، بازم خواسته بگه یعنی شوهرت برات ارزش قائل نبوده مثلا، ولی ما برا عروسم ارزش قائل شدیم و گفت ...

من مهریه رو خودم کم خواستم چون اعتقاد بهش ندارم ولی شوهرم واقعا آدم متعهدیه  اتفاقا خودش گفت  همین چند ساله یه واحت آپارتمان میگیرم برات که تو هم خیالت از بابت ایندت راحت باشه

عزیز دختره خودم ۵ سکه زدم ۵ ساله ازدواج کرده یکماه پیش یه ماشین ۲۰۷ بنامش زد گفتش هدیه روزه تولدته

دقیقا همین بالا گفتم شوهر منم همون شب عقد گفت خیالت راحت یکم سبک بشیم یه واحد آپارتمان برات میگیرم که  از بابت آینده نگران نباشی ، واقعا هم پشتمه جهاز رو دو تایی با هم خریدیم چیزی کم نمیزاره

چرا اصلا باید با آدمی که درکش اینجوریه ازدواج کنی که بعد بخوای مهریه بالا طلب کنی بعد تازه پاش برسه ...

مگه ادم چقدر ميتونه ادمارو بشناسه تا زير سقف نري خيلي چيزا معلوم نميشه

عجب صبري خدا دارد
دقیقا همین بالا گفتم شوهر منم همون شب عقد گفت خیالت راحت یکم سبک بشیم یه واحد آپارتمان برات میگیرم ک ...

ابشالا دخترم خوشبخت بشی عزیز. وقتی اسون بگیری خداوند در عوضش برات جبران میکنه 

من مهریه رو خودم کم خواستم چون اعتقاد بهش ندارم ولی شوهرم واقعا آدم متعهدیه  اتفاقا خودش ...

من خودمم مهریم خیلی زیاد نیستا، اما به اونایی که پسره مهریه زیاد رو قبول کرده واقعا حسودیم میشه، بنظدم این نشون میده که از همون اول انعطاف پذیرن و مثل شوهر من سلطه گر نیستن. البته خب قبلنا واقعا طلا انقدر گرون نبود و پسرا زیر بار مهریه زیاد میرفتن، اما الانا کمتر دیدم که مهریه خیلی زیاد باشه.