فاز اینایی که با مهریه عروس و دخترشون پز میدن بعد کل داراییشون یه خونه و یه ماشینه چیه واقعا؟ مگه مهریه حق زن نیست؟ خوب اون ۵۰۰ تا سکه رو بخواد تو درمیاری میدی بهش؟ کل زندگیت هم که بفروشی نمیتونی بدی که ، بعد دیگه پز دادنت چیه؟ واقعا مهریه بالا خوشبختی رو تضمین میکنه؟
پس فازشون چیه ، من خودم اعتقاد به مهریه نداشتم حالا عموم بعد ۲ یال هر وقت مهریه میگه عروس و دخترم با ارزش بودت که مهریشون ۵۰۰ تا سکه ، خوب پسرت از کجا داره بده
چرا اصلا باید با آدمی که درکش اینجوریه ازدواج کنی که بعد بخوای مهریه بالا طلب کنی بعد تازه پاش برسه ...
عزیزم یجور صحبت میکنی که انگار ایران زندگی نمیکنی توی این مملکت نمیگم همه اما ۹۰ درصد پنهونکاری و دروغ و ظاهرسازی دارن تا نری زیر یه سقفم خوده واقعیشونو نشون نمیدن مگر نه هیچ زنی احمق نیس که بدونه و خودشو بدبخت کنه
اتفاق بدی پیش اومده؟ حس میکنی بدبخت شدی؟ یه لحظه صبر کن. از خودت دور شو. توی تاریخ دور شو. اتفاق هایی رو به یاد بیار که فکر میکردی ازشون زنده بیرون نمیایی. چی شد؟گذشت. به اتفاق هایی فکر کن که توی طول تاریخ برای آدمها پیش اومده.به جنگ به قحطی به بیماری ها. حالا توی جغرافیا از خودت دورشو. به کشورهای دیگه فکر کن. به آدمهای دیگه. دردت در مقایسه با دردهایی که بشر متحمل شده چقدر بزرگه؟ چقدر عمیقه؟ من اینجوری با مسائلی ناخوشایند برخورد میکنم
نه والا من اعتقاد به مهریه بالا ندارم دختره همسایمون ۵۰۰ سکه زده بود طلاق گرفت همسرش ماهی ۳۰۰ میداد به دختره بعد از دوماه طلاقش گرفت مهرش بخشید چون خاستگار داشت