2789
عنوان

دلم گرفته

208 بازدید | 14 پست

حس میکنم از نظر روحی دارن داغون میشم تو زندکیم مشکل بزرگی ندارم که به خاطر اون اینجوری شه بیشتر خودخوریه انگار همش به این که یه روز اعضای خانوادمو از دست بدم و بگم چن سال پیش جقد خوشبخت بودن از نظر روانی تحت فشارم گذاشته و استرس کنکوری که در پیش دارممم...قبل خواب یه ساعت برای مورد اولی زار میزنم و تازه کافیه توی روز کوچکترین بحثی پیش بیاد یه یار میگم ولی اشتباه من بود یا چرا اسنو گفتم چرا سکوت کردم ای کاش جوابشو میدادم.....چیکارش کنم شرایط ندارم برم روانشناس

و به شدتتتت روی صدای غذا خوردن تیک تاک ساعت حساسم و و سری رفتارا و حرکتا میره روی اعصابم دلم میخواد به ارامش برسم

همه چی خوبه

تاپیک‌ اخرمو‌بخون ۳ روزه بیخبرم ازش

سلام به قندی و عسلی های خودم🖐🏻🌱 من همتاهستم(اسم واقعیم نیست)☆رفیق و همدم شما در نی‌نی‌سایت❤️🔮مشاور یا روانشناش نیستم فقط مثل یک دوست زمانی که حال دلتون خوب نیست و هزاران مشکل دارید میتونید به من درخواست دوستی بدید یا در تاپیک خودتون منو تگ کنید تا مثل یک خواهر  باهم دردل کنیم⭐️اگه اینجا یک کاربری حالش خوب نیست منو توی تاپیکش تگ کنید یا پیشنهاد بدید تا امضا بنده رو بخونه🎊 به نیت شما و حل شدن مشکلات شما عزیزان فقط کافیه اسم بدید تا چند صلوات مهمانتون کنم♥️🌈دوست‌دارشما👈🏻همتا✔ 

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

بدون خوندن حرفات میگم به رقص

🥲قبل خواب هزار کار امتحان میکنم خوابم میبره و به اون موضوعا فک نکنم طول روز عادیم بیشتر وقتایی که انگار نیاز به استراحت دارم و بشینم و اینا این مدلیم 

همه چی خوبه

منم همین چن دیقه پیش یدفه بهم ریختم رفتم پشت بوم کلی گریه کردم

🥲ای کاش یه دلیلی داشت دلم میخواد الانمو خوش بگذرونم یه دیقه راحت نیستم مشکلیم ندارم اتفاقا از نظر خانوادگی و اینا بیشتر انگار خودم خودخوری میکنم درکت میکنم من حموم رفتنی خیلی گریم میگیره

همه چی خوبه

دوست عزیز این سفر،  حق هستش و هیچ گریزی ازش نیست

ان شاءالله همگی بعد از عمری مفید و پر ثمر به دیدار حق میرسیم

اما تا اون روز ثانیه های عمرمون رو با افکاری بیهوده تلف نکنیم و از تایمی که داریم برای سفر پیش رو تا میتونیم اندوخته جمع کنیم.

البته یادآوری سفر ابدی از این جهت که باعث میشه بیشتر حواس و دقتمون رو به عملکردمون جمع کنیم خیلی هم خوبه

اما اندازه باید نگه داشت

به زندگی فکر کنیم...

حیف نشاط و انرژی جوانی هست که از هر ثانیه ش در جهت کاری مفید بهره نبریم

شبها قبل از خواب ضمیر ناخودآگاه ما در بالاترین سطح دریافت دیتا و اطلاعات قرار داره!

به همین دلیله که یکی از کارهای اصلی افراد موفق مرور اهداف و آرزوهاشون دقیقا قبل از خواب هست تا بهتر از همیشه این اطلاعات در ضمیر ناخودآگاهشون ثبت بشه و به مرور شخص رو به اون مسیر هدایت کنه.

ضمیر ناخودآگاه تاثیر بسیار بسیار زیادی در زندگی انسان داره.

فکرها، اندیشه ها، و رفتارهای غالب به مرور زمان با تکرار وارد ضمیرناخودآگاه میشن و بدون اینکه خود فرد متوجه باشه از اونها برای ادامه زندگی استفاده میکنه‌.

حالا شما به نظر خودت هر شب داری چه چیزی به ناخودآگاهت وارد میکنی؟!

ترس

غم

تنهایی

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
هیچی این کنکور تو رو خُل کرده 

🥲قبلشن این بودم یعنی بجز کنکور بقیش بود ولی انگار هرچی روزا بیشتر میگذره بدتر میشم و به این فک میکنم سنم میره بالا و خانوادم پیر میشن

همه چی خوبه

دوست عزیز این سفر،  حق هستش و هیچ گریزی ازش نیست ان شاءالله همگی بعد از عمری مفید و پر ثمر به ...

دقیقا خیلی با خودم تکرار میکنم و به این اعتقاد دارم که واقعا دنیا پوجه ولی انگار هرکاری میکنم بازم نمیتونم سعی میکنم ذهنمو دور کنم مثلا به چیز خوبی فکر کنم دوباره دو ثانیه بعدش....دوس دارم خیلی شاد بخوابم جوری شده صبحا هم دیگه انرژی برام نمیمونه ولی میدونی بالاخره خیلی سخته که بفهمی همه ی این روزا یه روزی قراره یادت بیاد و چه حیف که‌‌‌‌....

همه چی خوبه

چطوری با این همه غم وغصه زندگی کنم؟

باید بپذیریم که غم و غصه و مشکل هم بخشی از زندگیه

غم و شادی در کنار هم زندگی رو تشکیل میده

هیچ آدمی نیست که بدون غصه و گرفتاری باشه

منتها فرق آدمی که توان ادامه نداره با آدمی که قدرتمندانه ادامه میده اینه که نفر دوم مشکلات رو پذیرفته

تلاش میکنه حلشون کنه

و اگه نتونست حلش کنه باهاش کنار میاد

بعد بگردیم ببینیم چی بهمون آرامش میده و سعی کنیم در کنار همه مشکلات و دغدغه ها برای آرامش خودمون وقت بزاریم

میدونی اگر شنونده غیبت باشیم هفتاد برابر غیبت کننده گناه کردیم؟!! آره وحشتناکه!! دلیل بیشتر بودن گناه شنونده اینه که به غیبت کننده این جرات رو میده که بازم کارشو تکرار کنه. بیا از همین الان تلاش کنیم اجازه ندیم جایی که حضور داریم این گناه بزرگ اتفاق بیفته.  اولین قدم در برابر غیبت اینه که اصلا اجازه ندیم غیبت صورت بگیره، دوم اینکه اگر اتفاق افتاد ردّ غیبت کنیم،  یعنی از کسی که غیبتش شده دفاع کنیم. حدیث از پیامبر (ص) هست که گفتند کسی که بر برادر مسلمانش منت بگذارد و در برابر غیبتی که از او در مجلسی شنیده دفاع کند خداوند هزار در از شر و بدی را از او در دنیا و آخرت باز می گرداند و اگر دفاع نکند در حالی که قادر بر دفاع است هفتاد برابر گناه غیبت کننده بر او است. حالا سوال پیش میاد که چجوری دفاع کنیم؟ اگر از ویژگیهای ظاهری اون شخص غیبت شد که مثلا چهره ش فلانه ، بگیم اینا که عیب نیست ،عیب اینه که انسان از انسانیت به دور باشه یا گرفتار گناه باشه. اگه از خصوصیات اخلاقی اون شخص غیبت شد که مثلا حسوده یا خسیسه، اینجا سعی کنیم این ویژگی اون شخص رو توجیه کنیم و مثلا بگیم  اینطور نبوده و شاید منظورش این نبوده و صحبتایی مثل این رو بگیم و اگر اون خصیصه قابل توجیه نبود بگیم به هر حال هر آدمی گرفتار خطا میشه، کیه که خطا نداشته باشه ! یا این احتمال رو مطرح کنیم شاید به طور غیرعمد اون رفتار نادرست ازش سر زده. و اگر دفاع مقدور نبود بحث رو عوض کنیم و یا محل و مجلس غیبت رو ترک کنیم، و اگر ترک محل مقدور نبود باید به شکلی مثل بی اعتنایی یا تغییر رفتار نسبت به غیبت کننده نارضایتی خودمون رو نسبت به این عمل نشون بدیم. امام علی (ع) در این زمینه میفرمایند؛ پایینترین حد نهی از منکر و انکار عمل اهل گناه این است که با چهره ای در هم کشیده و ناراضی از عمل آنها با آنها برخورد کرد. و در آخر برای کسی که غیبتشو شنیدیم صلوات بفرستیم یا آیةالکرسی بخونیم یا واسش دعا و استغفار بگیم یا به نیابتش صدقه بدیم...اینجوری حداقل سعی خودمون رو کردیم قدم خیری برای اون شخص برداریم و در حد توان برای گناهی که ناخواسته درگیرش شدیم کاری رو به عنوان جبران انجام داده باشیم...
دقیقا خیلی با خودم تکرار میکنم و به این اعتقاد دارم که واقعا دنیا پوجه ولی انگار هرکاری میکنم بازم ن ...

دقیقا جمله آخرت درسته👌

تصور کن هفتاد سالته و برمیگردی پشت سرت میبینی سالهای پر شور و انرژی جوونیت رفت و هیچ دستاوردی نداشتی...

حتی توان جسمی جبران هم دیگه نداری...

امروز اگه افسرده باشی اما همزمان دلت بخواد به افسردگیت خاتمه بدی و آدم موفقی بشی ، از یه ساعت بعدش میتونی بری دنبال هر چیزی که اراده کنی 

اما توی هفتاد سالگی حتی اگه از افسردگیت خسته هم بشی دیگه کاری ازت ساخته نیست ...

حیفه روزای جوونیته که داره به تلخ کامی میگذره عزیزم