2777
2789
عنوان

قدددددد میشه بیای 😍😘

106 بازدید | 9 پست

بچه ها من ۱۵ سالمه... 

هر روز ی بار اول صب و ی بار موقع خاب شیر میخورم 

و ویتامین د هم هفته ی ۱ بار میخورم.. 

و زینگ..و روی.. و آل ارژنین و کلسیم ..   هم هر روز میخورم.

و ورزش قد هم هر روز میرم.. 

روزی ۱۰۰ تا طناب... 

و ۱۶۰ قد دارم .. 

با  وزن ۴۳

و اینک طرف بابام قد بلند و هم چنین مامانم ..

مثلا دایی‌ام بالای ۱۸۰ 

یدونه خاله دارم قدش ۱۷۲

یدونه خاله دارم ۱۶۸ یکی دیگ دارم ۱۶۳ 

بقیه خاله هامم بالای ۱۶۰ 

عمو هامم بالای ۱۷۰ 

و همچنین بابام قدش  نسبتا  بلنده

و قد مامانم متوسط .. 

و اینک میخوام برسم ب ۱۶۷.. 

ب نظرتون میشه ؟؟

ممنون میشم راهممایی کنید.. یا اینکه خودتون از چیزی استفاده گردین

. میشه برای قبولی تو کنکور ی صلوات مهمونم کنی ؟ 

چند سالگی پریود شدی

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁

اره میشه تا ۲۵ سالگی قد میکشی 

ولی از ۱۸سالگی به بعد کم کم قد میکشی خیلیییی کم

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...

بچه‌ها اگه خرید سوپرمارکتی دارین، پیشنهادم اینه که خریدتون رو از سوپرمارکت ۴۵ دقیقه‌ای دیجی کالا انجام بدین. 😄

هم تخفیف‌های خوبی داره، هم یه کد ۴۵۰ هزار تومنی داره.

کد: NS450

من گفتم اینجا هم بذارم شاید به دردتون بخوره. 🌸

قد مامان و بابات و عمه ات چقدره؟

من یک دختر چادریم،چادرم مشکیه.ولی تمام لباسهای خونگیم صورتیه...من یک دختر محجبه ام،خنده هام توی خیابون بلند نیست ولی  فضای خونه پر از خنده های شاد منه...چادرم مشکیه ولی دل مرده نیستم...من محجبه ای دلشادم،چون خدا رو دارم...خداجونم ممنونم که دارمت،خدایا شکرت🤲😍 سلامتی وظهور امام زمان صلوات(اللهم صل علی محمد و آل محمد و عجل فرجهم)
ولی من از ۱۴ سالگی قد نکشیدممم🥲

دکتر رفتن

مصرف ویتامین 

مصرف قرص مکمل 

هر روز ورزش کردن 

همه اینا باعث رشد تا ۲۵ میشن 

اگر روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون‌هایی که توی زندگی بیشتر از همه رنج کشیدن. رنج! نه به منزله غم. که غم هم میتونه شکلی از رنج باشه. رنجی که به معنی رشد و رسیدن به نورِ امید وسط تاریک ترین روزهای زندگیشون باشه. اون آدم‌ها شاید زیاد کتاب نخونده باشن. شاید سواد زیادی نداشته باشن. شاید پولدار نباشن. ولی عمیقن. انسان های عمیق رو دوس دارم. اینکه حتی با سکوتشون هم حرف های زیادی دارن. اگه یه روزی ازم بپرسن چه آدمایی رو بیشتر دوس داری، میگم اون آدمایی که با رنج قد کشیدن ...
اخرای ۱۳ بعد دبگه تا ۱ سال دیگ نشدم‌..  الانم منظم نی کلن...

بعد از اون قد کشیدی؟

به خدا کافر اگر بود به رحم آمده بود.                                   زان همه ناله که من پیش تو کافر کردم🖤🌚.                      با لایک میونه خوبی ندارم ریپ میزنم😎😁
اره

اگه قد کشیدی پس 18تا20 سالگی هم قد میکشی البته اگه مثلا تا شش ماه پیش رشد قد داشتی