2777
2789
عنوان

رشته فلسفه

1578 بازدید | 11 پست

سلام دوستان کسی راجب رشته فلسفه اطلاعاتی داره ؟ من هنر خوندم دبیرستان ولی علاقه مند به فلسفه شدم (یک ساله فارغ التحصیل شدم از رشته معماری ) کسی میدونه چیکار باید بکنم ؟ کنکور بدم حتما یا شرط معدل میشه ؟ دانشگاه علمی کاربردی داره یا فقط دولتی باید برم ؟؟ و اینکه تتو دارم کلی رو‌ دستام مشکل ساز میشه برام ؟؟ :))

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷

لیسانس فلسفه غرب دارم من با کنکور جلو رفتم ولی از برنامه های جدید مطلع نیستم راستش

رشته قشنگیه ؟ میدونم سخته و کلی خوندنی داره ولی جذابه بنظرم... واینکه نمدونم چه کتابایی بگیرم راجبش بخونم میشه معرفی کنی بهم ؟

تو گوگل سرچ کن ولی در کل فلسفه از رشته ی انسانی و فکر نکنم با سابقه ی تحصیلی بتونی بری 

سرچ کردم چیزی پیدا نکردم خیلی بد نوشتن اکثرا از ارشد به بعد نوشتن... هیچی رتجب رشته تحصیلیش نمیدونم ولی کتابا و خود رشته اشو خیلییییی حال میکنم باهاش 

رشته قشنگیه ؟ میدونم سخته و کلی خوندنی داره ولی جذابه بنظرم... واینکه نمدونم چه کتابایی بگیرم راجبش ...

ببین بنظرم اگه علاقه داری در کنار هنرت کتابای فلسفی بخون

بخوای بری دانشگاهو اینا بازار کار نداره ها

برای بار اول و اشنایی کوچیک با فلسفه کتاب دنیای صوفی رو بخون

من اگر نیکم اگر بد تو برو خود را باش  
ببین بنظرم اگه علاقه داری در کنار هنرت کتابای فلسفی بخون بخوای بری دانشگاهو اینا بازار کار نداره ها ...

شاغلم خودم ،بازار کار مهم نیست بخاطر شغل نمیخوام... علاقه مند شدم به دنیاش و کلاآدمیم که همش دنبال دلیلم ، دنبال حیقیتم دوست دارم همه چیو بفهمم راجب جهان هستی...

شاغلم خودم ،بازار کار مهم نیست بخاطر شغل نمیخوام... علاقه مند شدم به دنیاش و کلاآدمیم که همش دنبال د ...

فقط اینو بهت بگم هر چی بیشتر دنبالش بری میبینی که هیچی نیست یعنی چیزی نمیدونی

نظر خودمو بخوای بهت میگم که سر از کار جهان نمیشه در اورد

هیچکس نمیتونه بگه دنیا چیه برای چیه ما چی هستیم چرا هستیم از کجا اومدیم و به کجا میریم

فقط اینو بهت بگم هر چی بیشتر دنبالش بری میبینی که هیچی نیست یعنی چیزی نمیدونی نظر خودمو بخوای بهت م ...

این سوالاجوابش فقط با مرگ به دست میاد !! ولی قشنگه این سردرگمی ،نیست ؟ :))

این سوالاجوابش فقط با مرگ به دست میاد !! ولی قشنگه این سردرگمی ،نیست ؟ :))

دقیقا حالا من میگم با مرگم جواب پیدا نمیشه

من خودم هر چی فک میکنم به هیچ میرسم واقعا

چن سالته عزیزم

ولی من از مرگم میترسم بدبختی