2821
2789

اوکیه

قدمات نارنجی پاییز من 🍂 من هر ساله بی صبرانه منتظر پاییزم زردا و نارنجیا رو با پام هم بزنم ، لباس قشنگارو از تو گنجه دربیارم ، نم بارون بزنه رو صورتم موقع برگشتن از دانشگاه ، هدفون بزارم تو گوشم قدم بزنم پیادرو با خاطراتش بگم گور بابای دنیا و نامردیاش من پاییز را میپرستم 🧡🍁

سلام دخترا، من چند ساله از سامان‌لعیا خرید می‌کنم و همیشه هم از کیفیت و تنوع کارهاش راضی بودم. چون اینستا نیست، الان کانالشون رو توی بله فعال کردن و بیشتر مدل‌هاشون رو اونجا می‌ذارن با تخفیف و شرایط اقساطی.

گفتم اگه کسی دنبالشون می‌گرده، از اینجا می‌تونه پیداشون کنه

به حرفم گوش بده ینی چی ؟ینی برده وکاملا مطیع باشه یا نظرمنم گوش کنه و به صلاحدیدخودش اوکی بده ..اگه اولی که صدسال سیاه نمیخوام اولویت همچین ادمی باشم

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..
به حرفم گوش بده ینی چی ؟ینی برده وکاملا مطیع باشه یا نظرمنم گوش کنه و به صلاحدیدخودش اوکی بده ..اگه ...

راستش منم گفتم اگه طرف مقابلم به حرفم گوش نده برای منم اولویت نخواهد بود فکر کنم بهش برخورد

راستش منم گفتم اگه طرف مقابلم به حرفم گوش نده برای منم اولویت نخواهد بود فکر کنم بهش برخورد

پس قطعا برده میخواستن ..یه زن بله چشم گوی افتاب مهتاب ندیده😑

خوشبحال مردها دلشان که بگیرد سیگار می‌کشند..هرزمانی هم که باشد بدون ترس ودلهره،به دل خیابان میزنند،حتی اگرشد وسایل دم دستشان رامیشکنند،اما ما زن ها چه؟؟؟نه خیابان برای دلتنگی هایمان امن است،نه سیگار با طبع لطیفمان سازگار...نه دل شکستن ظرف ها راداریم...مازن ها که دلمان میگیرد...زورمان به موهایمان میرسد...به ناخن هایمان میرسد...به بغضمان میرسد...ما زن ها درمواقع دلتنگی خیلی قوی که باشیم نهایت درگوشه ای مچاله می‌شویم وبی صدا می‌میریم..

کاش بش میگفتی ما ازدواج نمی‌کنیم یه پیامبر پیدا کنیم به حرفش گوش بدیم ، ما جفتمون عاقل و بالغیم و باید کنار هم برای تصمیم هایی که میگیریم بایستیم و به نظرم اولویت بودن یعنی ما نظر هم دیگه رو تو صمیمیم هامون  لحاض کنیم و به هم اهمیت بدیم