2821
2789

نه نيك خيلى قشنگتره

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

تا حالا نشنیدم  قشنگه معنیش چیه ؟!؟ من از بچگیم دوست داشتم اسم پسرم امیر باشه الانم دو ...

یعنی پسر خورشید و نیکو اسم خیلی جدیدی و کمیابی هست.... امیر خیلی تکراریه عزیزم بیش از حد تکراری شده

یعنی پسر خورشید و نیکو اسم خیلی جدیدی و کمیابی هست.... امیر خیلی تکراریه عزیزم بیش از حد تکراری شده

معنیش هم خشنگه 

نه من امیرو دوست دارم 😂😂😂

من خاستگار های امیر رو به خاطر امیر خودم رد میکنم 😂😂😂

معنیش هم خشنگه  نه من امیرو دوست دارم 😂😂😂 من خاستگار های امیر رو به خاطر امیر خودم ر ...

اميرا از كى تا حالا بگيرن🤨😁

<<وقتى دنبال بهترينى سعى كن راه و اشتباه نرى⚰️>>                                                                        آقايون لطفا تو امضاتون بگيد آقا هستين من تيكه كلامم عزيزم خوشگلمه😁تايپم esfp😉💗به ناحق با تاريخ عضويت رند ٠٢/٢/٢ تعليق شدم ترجيح ميدم سكوت كنم😒💔كاربرى فقط دست خودمه و تمام تاپيكا و پستامو گردن ميگيرم🤪😂و اينكه بنده دومين عضو انجمن⬛️مبارزه با احساسات منفى⬛️هستم خلاصه بسوزين👀🤡با آرزو هاى خوب براى همه شما💕💕
😂😂😂😂 بهتر من دوست ندارم مادرررر شوهر بشم 😂😂😂

😂😂

2790
2823
2791
2779
2792