2821
2789

دخترا من از پف پلک بالا و  پف و گودی زیر چشمم واقعا کلافه شده بودم 😭 پیش دکتر کیوان رضایی عمل پلک بالا و پایین انجام دادم 😊

پلک پایینم بدون بخیه بیرونی بود و الان خیلی جوون‌تر و شاداب‌تر شدم 😍

جای بخیه پلک بالا هم اصلا تو چشم نیست.

هرکی میبینتم میگه چقدر سرحال و جوون شدی ❤️😍

اگر خواستین من دکترمو از اینجا پیدا کردم

کاری که اولش پول بخواد صد درصد کلاهبرداری هست شک نکن این بسته بندی ها هم هر دفعه با عناوین مختلف دارن از مردم کلاهبرداری میکنن...

مظمیعنم عزیزم به این چیزا اعتماد نکن ، حتی اگر الان بگی پولشو ازم نگیر و از حقوقم کم کن قبول نمیکنه می‌دونی چرا ؟ چون کلاهبرداره و قرار نیست پولی بهت بده و اصلا بسته بندی در کار نیست 😊 امیدوارم متوجه شده باشی و دیگه برات ابهامی نباشه که بخوای تاپیک بزنی راجبش 

کاری که اولش پول بخواد صد درصد کلاهبرداری هست شک نکن این بسته بندی ها هم هر دفعه با عناوین مختلف دار ...

منونم از راهنماییت چون پول کمی بود گفتم چیز زیادی از دیت نمیدم ولی باز به کارمزدی که میدن مشکوک شدم

منونم از راهنماییت چون پول کمی بود گفتم چیز زیادی از دیت نمیدم ولی باز به کارمزدی که میدن مشکوک شدم

چیز زیادی از دست نمیدی ولی پول به جیب کلاهبردار می‌کنی و اونا روز به روز پولدار تر میشن و دست از این کارشون هم برنمیدارن چون سود خوبی توشه ...

من دیدم کسیو که ک به همین کار بسته بندی پول داده بود که براش وسیله بفرستن و تو خونه بسته بندی کنه اونم گفت پول کمی هست حالا ضرر نمیکنم پول داد و بلاک شد ..

بازم بگم ؟؟😶😶

2825
2823

جدیدترین تاپیک های 2 روز گذشته

قیافه بچه وقد

maix | 13 ساعت پیش
2791
2779
2792