2777
2789

دعای مقاتل رو ۱۰۰ بار بخونید عالیه قطعا چله هایی هم که گفتید همینطور هستن

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

شما ازش حاجت گرفتین؟

سه زن در دنيا زيباترين اند . اول : مادرم، دوم : سايه اش، سوم :انعکاس تصويرش در آينه♥️🤍
شما ازش حاجت گرفتین؟

بله انشالله شمام بگیرید درباره اش اینترنت سرچ کنید

خدا هست ، به خاطر ظهور امام زمان(ع) تلاش کنیم  در فضای مجازی و واقعی گناه نکنیم رفیق شهیدم حاج حمید سیاهکالی مرادی مدافع حرم حضرت زینب(س)

سلام عزیز ببخشید تا ۴۰ روز بخونم یا فقط ی روز ببخشید میشه ی کم در مورد حاجتتون بگین دلگرم بشیم

سلام عزیز ببخشید تا ۴۰ روز بخونم یا فقط ی روز ببخشید میشه ی کم در مورد حاجتتون بگین دلگرم بشیم

حاجتم برای چند تا امتحان سخت دانشگاهمه توراه که بودم یه روز ۴۵ تا خوندم دیدم یه درسو پاس شدم بقیه رو هم به خدا مطمئنم که پاس می شم البته یکم استرس دارم دعام کنید چون خود مقاتل گفته اگه حاجت نگرفتید منو لعنت کنید

سرچ کردم گفت هم میشه پشت سر هم خوند هم با فاصله من تقریبا دو سه روزه تموم کردم

ایشالا نمرات عالی بگیری عزیز

انشالله عزیزم برام دعا کنید