2789
عنوان

نماز شب

297 بازدید | 15 پست

🌸 برای شرکت در #چله_نماز_شب

عضو گروه زیر شوید😇 ↙️

https://eitaa.com/joinchat/168100306Ce540b33de1

🔸️در روایـات مـا وارد شده که روز قیــامت ، با نماز شـب خـوانـان و شب زنــده داران برخـورد ویــژه ای خواهـد شـد و جـایگــاهی دارنـد کـه همــه به آنـهـا غبطـه می خورنـد.

🔺️زمان برگزاری این چله 1 محرم(28 تیر)

👈اگر #حاجت مهمی داری ، یا برنامه ویژه ای برای خودسازی داری ، در این چله شرکت کن.

👈با یک رکعت نماز وتر هم میتونی داخل این چله شرکت کنی😍

👈هر نفری که به واسطه شما دعوت بشه و در چله نماز شب شرکت کنه و نماز شب خون بشه ، برکت فراوانی در رزق مادی و معنوی شما ایجاد میشه...

🌸ان شاءالله که این جمع نورانی همگی در روز قیامت در زمره شب زنده داران باشند و با متهجدین محشور باشید.

👈(یه وقت از کاروان جا نمونی😊)

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

من اگه نماز وتر رو کامل نخونم(ذکر ها رو کمتر بگم)

مشکلی نداره بیام؟

بگیم پدر و مادرامون برامون دعا کنن حتی اگر فوت شدن✨ برای هم دعا کنیم حتی اگر هم رو نمیشناسیم✨ به اهل بیت متوسل بشیم حتی اگر به در بسته هم خوردیم✨ به یاد امام زمان باشیم هر روز و بخوایم و بدونیم که کمکمون میکنن✨

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

من نماز شب بلد نیستم  میشه با گوشی خوند ؟

آره بیا عزیزم

بدو  بدو

خیلی آسونه 

میتونی فقط یک رکعتش رو بخونی تا راه بیافتی و زیادترش کنی

هرکی رو لایک میکنم، یعنی براش صلوات فرستادم.هرجایی هم تو تاپیک،پست،امضاء و... ببینم کسی نوشته صلوات،میفرستم ولی حوصله ندارم اعلام کنم.

من اگه نماز وتر رو کامل نخونم(ذکر ها رو کمتر بگم) مشکلی نداره بیام؟

آره،بیا عزیزم

روی گروه همه شرایط رو نوشته.

میتونی یک رکعت نماز معمولی به نیت وتر بخونی

من شنیدم هرکی 40شب نمازشب پشت سرهم بخونه عالیه.... سوال من اینه وقتی پریودیم میشه خوند تا40شب پشت هم ...

نه نمیشه ولی توی چله باقی میمونی

بیا اون گروه یه سر بزن

آره بیا عزیزم بدو  بدو خیلی آسونه  میتونی فقط یک رکعتش رو بخونی تا راه بیافتی و زیادترش ...

از فردا شب وتر رو میخونم 

چه ساعتی باید خونده شه ؟ حاجت محال رو هم میده؟ 

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
از فردا شب وتر رو میخونم  چه ساعتی باید خونده شه ؟ حاجت محال رو هم میده؟

بیا اون گروه عزیزم

اسمتو بده 

عضو چله شو،ان‌شاءالله حاجت محال هم میده.

از امشب ساعت۱۲ صب به بعد چله شروع میشه.

بیا اون گروه عزیزم اسمتو بده  عضو چله شو،ان‌شاءالله حاجت محال هم میده. از امشب ساعت۱۲ صب به ...

ایتای من مشکل داره . میشه تو تاپیکت منم مثل شماها از امشب شروع کنم ؟

امضامو دیدی برای حاجتم دعا کن❤
ایتای من مشکل داره . میشه تو تاپیکت منم مثل شماها از امشب شروع کنم ؟

باشه الان اسمت رو بگو که من بگم به لیستشون اضافه کنن،هروقت ایتا ت درست شد، بیا عضو گروه شو.

اسمم مبینا ممنون عزیزم❤

سلام عزیزدلم،من پیام شما رو دیر دیدم و لیست نماز شب تکمیل شده بود.

اگه دوس داری همراه چله نماز شب رو بخون. 😘😘😘

اسمم مبینا ممنون عزیزم❤

فک کنم یه نفر جا بود.

اضافه شدی به چله

درخواست دوستیمو قبول کن تا شرایطش رو برات بفرستم.

البته شرایط خاصی نداره ولی خب، کلیاتش رو برات بگم.