2777
2789
عنوان

زیارت عاشورا

| مشاهده متن کامل بحث + 1240 بازدید | 186 پست

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

سلام به تمام دوستان امروز روز اول چله ماست لطفا هر روز برای خودتون ساعت بزارید تا فراموش نکنید و بعد خواندن در اینجا پیام بدید🌸🌸

تعدادمون هنوز ۴۰ نفر نشده پس لطفا با دعوت کردن از دوستانتون جمعمون تکمیل کنید🌹🌸🌹

روز خاصی برای کسی مشخص نکردیم پس لطفا برای نیت موارد که توی پیام اول تاپیک هست به اصافه دعا برای براورده شدن تمام حاجات جمع قبل دعاتون بگید .🌹🌸

انشاالله همگی حاجت روا بشیم

سلام و شب بخیر میگم به همه دوستان 

لیست ما در حال حاضر 

@ملوسکتونم1‍ 

@جیران2  

@آرینavina1399

@احساسیم  

@roooshanaaa  

@آفتابمیشود  

خودم 

پدر 

مادر بزرگ 

خانم سعیدی 

خانم محمدی 

اعظم خانم

اتنا خانم 

فاطمه خانم 

مریم خانم

دوستان این چله از اول محرم شروع شد دوستانی که بعدا به جمعمون اضافه میشن لطفا بخش هایی که از بقیه عقب هستید بخوانید🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹🌸🌹

برای حاجت روایی همه جمع یک صلوات بفرستید 🌹🌸

منم هستم ولی لطفا هر شب صدام کن یادم نره

سلتم عزیزم خوش امدی🌹🌸 قراره هر روز همه دوستان صدا کنم فقط زمان خاصی برای اینکار تعیین نکردم چون اگه خدا بخواد دارم میرم مشهد و یکم سختمه😅😅

@emahbob  

سلام دوستان چله زیارت عاشورا گرفتیم برای براورده شدن کلی حاجت قشنگ 🌸🌸هرکس دوست داره شرکت کنه در این تاپیک اعلام کنه 🌸🌸 انشاالله همگی حاجتروا بشید

https://www.ninisite.com/discussion/topic/11584466 /زیارت-عاشورا?page=1