2777
2789

چهارروز پیشم ک ازمایش بتا دادم صفر بود بتام پنج روزم از موعدم گذشته بود بی بی چکا منفی😔اصلا سابقه نداشت 12روز عقب بزنم نهایت 4.5روز بود . زعفرانم دم کردم خوردم فایده نداشت 🔴🔴

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩

شایدحامله ای عزیزم

من سواد ندارم میشه انگشت بزنم 🌚                                   من عاشق فیلمم 💜💫    عاشق فیلم با معنا یک فیلم با معنا می تونه از صد تا کتاب آموزنده تر باشه سعی کنید فیلم خوب ببینید  سریال خوب ببینید ما بیشتر وقتمون در اوقات فراقت صرف فیلم میکنیم پس باید یاد بگیریم وقتمون و تلف نکنیم 🕑                     

بچه ها باورتون نمیشه!  برای بچم از «داستان من» با اسم و عکس خودش کتاب سفارش دادم، امروز رسید خیلی جذذذابه، شما هم برید ببینید، خوندن همه کتابها با اسم بچه خودتون مجانیه، کودکتون قهرمان داستان میشه، اینجا میتونید مجانی بخونید و سفارش بدید.

چرا زعفران میخورید به بدنتون و خدایی نکرده اگه حامله باشید آسیب می‌زنید 

خب 8روز از موعدم کذشت بی بی چک منفی بود ازمایش بتامم صفر بود 

کاربری چهارمم هست دیگه سیم کارت ندارم . درک کنید 😐😂انشالله حاجت روایی همه و سبز شدن همه اقدامیا یه صلوات محمدی پسند بفرست☺️🤩
انشاءالله که بارداری ، نماز حضرت عباس (ع) بخون

اخه 8روز بعد م.عدم ازمایش دادم بتام صفر بود حتی مشکوکم نبود 

همسایه ماهم همینطوری بود که روز بعدش عمروشو داد به شما

وااا یعنی چی عزیزم ؟ یعنی می میرم ک 12,روز پریود نشدم

شایدحامله ای عزیزم

8روز بعد موعدم ازمایش دادم بتام صفر بود 

باشه عزیزم همه اینا درست ولی سه چهار روز دیگه دوباره آزمایش برو اگه منفی بود حتما دکتر زنان برو  ...

چشم