2777
2789
عنوان

خیانت

282 بازدید | 12 پست

به خدا موهای سرم داره سفید میشه 

دیشب شوهرم خوابید من وای فای روشن کردم یهو دیدم تو گوشی شوهرم تلگرام پیام اومد .اسمش هم بازاریاب بود .من کنجکاو شدم چون آخه ساعت یک چرا باید پیام بدن 

رفتم دیدم نوشته سلام پیام دیگه نبود .بعد دیدم اون شماره همون شماره بود که تو گوشی شوهرم قبلاً دیدم و گفت برای بازاریابی می خواد و خانم هست .بعد من گفتم نه و کنسل شد .اونو که دیدم خیلی عصبی شدم اصلا .عکس گرفتم با گوشی خودم .از سر کنجکاوی رفتم تو اینیستا ش .دیدم با یه نفر که حدس زدم خانوم ه استوری حدس زده از این معما ها .و اونم استیکر خنده فرستاده .شوهرم هم یه ویس فرستاده که حذف شده بود 

از اونم عکس فرستادم .همون شب بهش پیام دادم به شوهرم که بیا اینم دستمزد من .خیانت کار هیچ وقت درست نمیشه

صبح پاشدم دیدم پیام داده که اونو برای بازاریابی می خواستم قبلاً زنگ زده بودم اونم اتفاقی شب پیام داده ...و اونم فقط من معما حدس زدم تو اینیستا 

منم گفتم که اگه بحث کاری بود پاک نمی کردی و اونم شب ساعت یک پیام نمی فرستاد 

گفتم تو یه خیانت کاری که درست نمیشی .چند بار زنگ زد جواب ندادم .اومد خونه ظهر .یکم مسخره بازی درآورد ولی من محل ندادم .گرفت خوابید .پاشد رفت 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ديشب خواب ديدم كه همسرم بهم ميگه من عاشق يكي ديگه شدم و ميخوام با احترام و بدون دعوا ازت جدا شم!! صبح كه پاشدم باهاش سر سنگين شدم و دلم ميخواست جرش بدم. تازه يخم ميخواد ارو اروم وا شه!! به خودش هم نگفتم كه جريان چيه كه پررو نشه! واقعا حس بدي هست و  با خيانت مرد واقعا روح و روان خانوم نابود ميشه ايشا الله كه همه ي مردهاي خائن و موذي هدايت بشن

وقتی خیانت میبینید اصلا نباید به کسی بگید به خودشم اصلا نگید  بذارید یه مدت بگذره  شمام  خودتون رو بدون تقصیر ندونید  بگردید ببینید واقعا مشکل کجاس  نظر من اینه مرد ها از زن غر غرو و بی حوصله خوششون نمیاد  دوست دارن زنشون شاد باشه با احترام باهاشون برخورد بشه  مرد ها اکثرا دوست دارن حتی یه استکان رو تکون میدن ازشون تشکر کنی و بگی من دارم میبینم تو تلاش میکنی ولسه خونمون 

وقتی خیانت میبینید اصلا نباید به کسی بگید به خودشم اصلا نگید  بذارید یه مدت بگذره  شمام &n ...

خب چرا برعکس نمیشه مثلا شوهر بره فکر کنه که دلیل غر زدن و کم حوصلگیه زنش چیه اونو حل کنه چرا همیشه خانوما باید واسه نگه داشتن زندگی و رابطه تلاش کنن

اونی که تا ابد تنهات نمیزاره خودتی و خدا
خب چرا برعکس نمیشه مثلا شوهر بره فکر کنه که دلیل غر زدن و کم حوصلگیه زنش چیه اونو حل کنه چرا همیشه خ ...

قبول دارم ولی تو یه مرد با شعور رو مثال بزن که چنین کاری بکنه  به خدا که برا هیچ کدومشون اهمیت نداره  اونی هم که میگه مثلا من با شعورم فیلمشه 

اصلا مرد دست خودش نیست این چیزا 

قبول دارم ولی تو یه مرد با شعور رو مثال بزن که چنین کاری بکنه  به خدا که برا هیچ کدومشون اهمیت ...

آره واقعا نمیدونم چرا انقدر حق به جانب هستن آخه 🥴

اونی که تا ابد تنهات نمیزاره خودتی و خدا