2777
2789

احتمالا آره دوتا خط خورده ولی پیشنهاد می کنم امشب شام رو زود بخور حدودا از ساعت 9 به بعد دیگه هیچی نخور آب هم نخور فردا صبح حول و حوش ساعت 7 ناشتا برو دوباره چک کن. اینجوری 99درصد درست از آب درمیاد.

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

نشونه هات چیه تا بهت بگم

از روز تخمک گذاری تا الان درد سینه داشتم.درد سینه هام امروز تموم شد .چند روزم درد پریودی داشتم.ولی امروز درد زیر شکم دارم انگار غذا زیاد خورده باشم رحمم درد میکنه.گاهی درد ببخشید واژنم دارم

از روز تخمک گذاری تا الان درد سینه داشتم.درد سینه هام امروز تموم شد .چند روزم درد پریودی داشتم.ولی ا ...

بارداری شما 

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
آمپول آزاد سازی زدم ۱۴روز پیش یه دونه ممکنه عوارض آمپول باشه؟

احتمال داره. ولی بعد ۱۴ روز احتمالش یه مقدار کمتره. صبر کن دو سه روز دیگه برو ازمایش بده. فردا بی بی بزن باید پر رنگ تر شده باشه

خداوند به من نزدیکترین است
و همیشه حامی من
احتمالا آره دوتا خط خورده ولی پیشنهاد می کنم امشب شام رو زود بخور حدودا از ساعت 9 به بعد دیگه هیچی ن ...

۱۴روز پیش یه امپول ازاد سازی زدم میترسم از اون باشه

والا هیچ نشونه ای جز نیومدن پری نه سینه درد نه درد زیر شکم هیچی هیچی

خب ممکنه بارداری نباشه بخاطر استرست دیر شده شروع کن کارای سنگین کردن 

کپسول خالی کن یعنی در کپسول باز کن اوم پودرا توش خالی کن 

داخلش زردچوبه بریز 

یکی از خانما سایت گفت این کار‌کردم پریود شدم 

میتونی زعفرونم بخوری یا گل گاو زبون

برای ازدواج آیدا و ایمان نفری یه صلوات میفرستید؟؟🥺❤      میشه لطفا اگر امضامو میخونی ریپلای کنی بگی وای چ امضا باحالی یکی دیگه برگرده بخونه برام دعا کنه بلکه فرجی شد مشکلاتم حل شد :) من وضعیتم خوب نیست.. اگر در توانتونه برام خیلی دعا کنید بهش برسم 🥲🖤انشالله هرکی برام دعا کرد ب بهترین شکل حاجت روا بشه برا خدا سخت نیست ک قسمت و صلاح مارو باهم بزاره هست؟؟ من ب خدا اعتماد دارم....        خیلی دوسش دارم.... خیلی زیاد 🙂 
بنظرت میشه واسه لیزر باشه

نم والا فک نکنم

ای بابا از ترسم جرات بی بی گذاشتن هم ندارم رابطه پرخطر هم نداشتم آخه فقط از اون مایع اولیه میترسم&nb ...

با پیشاب احتمال بارداری هست زودتر بفهمید بهتزه تا دیر بشه ب هر حال خود دانی عزیزم

آمپول آزاد سازی زدم ۱۴روز پیش یه دونه ممکنه عوارض آمپول باشه؟

اگه ۱۴روز گذشته که؛ نه دیگه تاثیر اون نیس

حالا ازمایش ک رفتی معلوم میشه ب نظر من که واقعا مثبته

لطفا اگه مایل بودین بابامو یه صلوات مهمون کنید.ممنون.