2789
عنوان

پانکچر ۱۴۰۲

7537 بازدید | 34 پست

پنجشنبه ۲۹ تیر وقت عمل پانکچر دارم! به دستور پزشکم امشب سه شنبه همسرم باید یک تخلیه داشته باشه ! منم ۱۲:۳۰ شب باید یک آمپول اویترل و واریوپتیل بصورت زیر جلدی به بازوم بزنم! فردا هم چهارشنبه استراحت مطلق بدون سبک و سنگین کردن داشته باشم تا پنجشنبه که ایشاله پانکچر بشم!

نی‌نی سایتی‌های عزیز

دنبال یه جای مطمئن برای یاد گرفتن نکات بارداری، نگهداری نوزاد، تربیت کودک و بهبود رابطه با همسر هستی؟

توی کانال "بله" ما هر روز:

✅ نکات کاربردی مادر و کودک

✅ آموزش‌های تربیتی

✅ توصیه‌های روانشناسی خانواده

✅ ایده‌های رشد و بازی با کودک

✅ مطالب سلامت زنان و بارداری

و کلی مطلب جذاب دیگه منتشر می‌شه...

به جمع ما بپیوند و از این محتوای  کاربردی استفاده کن.  🌷   مشاهده: 

به سلامتی...کدوم بیمارستان هزینت چقد شده؟

کلینیک مام / هزینه رو نپرسیدم پنجشنبه معلوم میشه و حتما قیمت رو اینجا میزارم! اما قیمت آمپول ها، سونو و ویزیت رو تو‌ تاپیک های قبلیم گذاشتم

کلینیک مام / هزینه رو نپرسیدم پنجشنبه معلوم میشه و حتما قیمت رو اینجا میزارم! اما قیمت آمپول ها، سون ...

عزیزم منم باید برم،مشکل از شما بود

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)
ذخیره تخمک پایین! بنظرم اگر تهرانی فقط کلینیک مام رو انتخاب کن! هر چه زودترم شروع کنی بهتره!

عزیزم منم ذخیره تخمدانم پایینه و دوبار میکرو کردم که منفی شد. میتونی اگه رفتی کلینیک مام در مورد تخمک اهدایی برام بپرسی؟؟؟

من مشهدم و‌خیلی سختمه بیام تهران، تلفن هاشون رو اصلا جواب نمیدن!

عزیزم منم ذخیره تخمدانم پایینه و دوبار میکرو کردم که منفی شد. میتونی اگه رفتی کلینیک مام در مورد تخم ...

باشه عزیزم، حتما شرایط و قیمتشو برات میپرسم! اتفاقا ۲-۳ تا از بچه ها از مشهد میان!

روز چهاردهم هست!  ساعت ۱۲:۳۰  دیشب دو آمپول رو به بازوم تزریق کردم! از صبح زیر دلم به شدت درد میکنه! امروز روز استراحت و ریلکس کردنه! فردا ایشاله بعد از عمل میام همه چیزو راجب شرایط قبل و بعد عمل پانکچرو توضیح میدم!

ذخیره تخمک پایین! بنظرم اگر تهرانی فقط کلینیک مام رو انتخاب کن! هر چه زودترم شروع کنی بهتره!

کلینیک مام خصوصیه

جهان را بلندی وپستی تویی،ندانم چه ای هرچه هستی تویی....    (این آدم ویران شده از دور قشنگ است)