2777
2789

نامزدم امروز یه عملی داشت که من نمیدونستم تازه پیامشو دیدم(توضیح بدم طولانی میشه)

ساعت هشت نه رفت اتاق عمل

الان تقریبا شش ساعت شد دیگه

خیلییی نگرانم و از یه طرف یه شهر دیگم نمیتونم برم بیمارستان

طولانی ترین وقتی که بیهوش موندین چقد بوده؟وقتی بهوش اومدین میتونستین گوشی دستتون بگیرین؟

خودش میدونه نگران میشم و اگه بتونه پیام میده

من تاحالا بیهوش نبودم نمیدونم

ممکنه بهوش اومده باشه ولی عوارض بیهوشی خواب الود و گیجش کرده باشه که نتونه خبر بده بهم

خب زنگ بزن از خانوادش حالشو بپرس

اللّهُمَّ صَلِّ عَلی مُحَمَّد وَآلِ مُحَمَّد وَعَجِّل فَرَجَهُم❤️🌺 صلوات برای سلامتی و ظهور آقاامام زمان (عج)💚ایران من 🇮🇷          از اول خرداد ۱۴۰۲ تصمیم گرفتم لاغر بشم ۷۵ کیلو هستم هدفم ۶۰ امروز ۱۹مرداد ۱۴۰۲شدم ۶۵کیلو😍.دارم بهت نزدیک میشم ۶۰ 😘

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

آره باو تا فردا منگه

قبل هر چیزی، من از ادم چسب متنفرم فاصلتون و حفظ کنید فرقی هم نداره چ جنسیتی دارین⚡️من صبح كه از خواب پا مى شم دلم مى خواد كسى نباشه باهام حرف بزنه، مى خوام از خونه كه میرم بيرون، كسى منتظر نباشه تا برگردم؛ دل كسى تنگ نشه واسم؛ كسى منو نخواد؛ مى خوام تنها باشم.

بستگی به نوع عملش داره خیلی عملها بعدش میبرن مراقبت های ویژه زنگ بزنید بیمارستان بپرسید

هرچی آرزوی خوب مال تو❤️🌱 امضا خدا پای تک تک آرزوهای قشنگتون ❤️🌱الهی حکمت خدا با آرزوی تو دلتون یکی باشه 🌱❤️

به هوش که اومده ولی فکر نکنم بتونه با شما تماس بگیره با خانواده ش تماس بگیر یا با اطلاعات بیمارستان

خانمهای متاهل و مادران پسرهای جوان از زیبایی ، کمالات ، اشپزی و ......هیچ زنی جلوی همسر و پسرتون تعریف نکنین به خصوص خانمهای متاهل همسر شما جذب تعریف جنس مخالف می شوند و ضررش توی زندکی خودتون هست ....مادران هم تعریف نکنین چون پسرتان از همان ابتدا حس ازاد بودن راجع به این مسئلع پیدا می کنن .....با تشکر از شما عزیزان🌻🌻🌻