2777
2789

ببین برای خارج از تهران که ویزیت آنلاین رایگان دارند، ولی اگه تهرانی و می تونی هزینه کنی حتماً یه نوبت از مرکز تندرستی دکتر گلشنی بگیر تا تمام مشکلات بدنت یکبار کامل چکاب بشه.

من خودم هم پای پرانتزی داشتم هم گردن درد ، همسرم هم کف پای صاف و کمردرد شدید داشت جفتمون با ورزش تخصصی و آبدرمانی الان خیلی بهتریم.

این شمارش: ۰۲۱۲۴۵۰۱۰۰۰

اینم لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

فرقی نمیکنه درامدش در حد اجاره خونه و هزینه زندگی بشه

خب تحصیلاتت علاقت استعدادت؟

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  
زیاد علاقه مهم نیست در زمینه رشته تحصیلیمم نباشه مهم نیست

😐خب اونا متخصص میخوان تورو نمیخوان

😍😌متاهل وصدالبته متعهد هرآدمی باید یه باباطاهر تو زندگیش داشته باشه ک بهش بگه  گل سرخم چرا پژمرده حالی بیا قسمت کنیم دردی ک داری بیا قسمت کنیم بیشش بمن دِه ک تو کوچک دلی طاقت نداری😍😘🤗😇  

الان عده زیادی از نظرات میگن بانک و مخابرات و مزخرفات. اما شما باید شغل مورد علاقه خودتو با توجه به استعداد و توانایی و علاقه خودت انتخاب کنی. بعد با دقت خیلی زیاد درباره‌ش تحقیق کنی تا واقعیت اون شغلو متوجه بشی. چون دیگران صرفا درباره چیزایی که میشنون حرف میزنن و اصلا اطلاعاتشون درست نیست. مثلا همین بانک به عنوان یه نمونه، چرا میگن شغل خوبیه؟ این که چندین سال هر روز از صبح زود تا ظهر بری رو یه صندلی بشینی و یه سری کاغذ و عدد و رقم تکراری رو جمع و منها کنی و مردم کلافه و عصبی رو ببینی واقعا شغلیه که به تو احساس خوبی میده؟ خوشت میاد مثلا چهل سال هر روز مشغول تکرار کردن همین کار باشی؟ اصلا توانشو داری یا میخوای بشی یکی از همونایی که پشت باجه می شینن حتی جواب سلام مردم رو نمیدن به خاطر تنفر و اعصاب خوردشون. برو خودت درباره مشاغل مختلف تحقیق کن و بعد که تصمیم گرفتی برو یاد بگیر و مهارت کافی به دست بیار تا بتونی وارد بازار کار بشی. 

الان عده زیادی از نظرات میگن بانک و مخابرات و مزخرفات. اما شما باید شغل مورد علاقه خودتو با توجه به ...

فرصت این کارو ندارم چون الان به پول احتیاج دارم 

فرصت این کارو ندارم چون الان به پول احتیاج دارم 

پس فروشندگی بهترین گزینس 

جاهای دیگه یا به متخصص کار میدن یا با پارتی