من پسرم در این مهد بود ولی بواسطه دلایلی که در زیر بیان میکنم ایشان را آنلاین کردم.و بعداز مدتی که دیدم آنلاین هم در کلاس نمینشیند کلا ثبت نام نکردم.
۱. بچه ها را میزنند نوع زدن با فشاردادن مچ دست توسط معلم صورت میگیرد برای اینکه داخل مانیتور نتوانید هیچ جور ثابت کنید که معلم فرزند را اذیت کرده.کسانی که کودکشان مهد میرود این را از کودک سوال کنند .شاید از نظر بعضی مادرها تنبیه کردن لازم باشد ولی من باگذشت زمان فرزندم دچار تکرر ادرار شد که بامراجعه به پزشک گفتن استرس به کودک وارد شده
۲. جلسه اول ، اجازه حضور بنده را در مجموعه دادن چون نگران جدایی فرزندم در روز اول بودم.بااینکه خیلی راحت جدا شد ولی مواردی که در آن چندساعت شکل گرفت را برای فرزندم نپسندیدم .بچه ها برای رفتن به سرویس بهداشتی حتما با مربی می روند .و برای اینکه مسائل سو استفاده مربی از کودک وجود نداشته باشد در سرویس باز میماند تا کودک کارش تمام شود .من تمام بدن کودک را براحتی میدیدم و حتی کودکانی که برای پلی روم و موارد دیگر رفت و آمد داشتن به مقتضای سنشان تماشاگر کودک بودن.باقرار دادن دوربین در سرویس هم بواسطه هزینه بالایش موافق نیستن تا لااقل در بسته باشد و کودک احساس امنیت کند.
۳.روی کودک شما برچسب میگذارند اگر خجالتی باشد کلا نادیده گرفته میشود.اگر در کلاس راه برود پیش فعال حساب میشود کودک سه ساله شما مثل یک کودک ۶ ساله باید بغیر از نیم ساعت اول کلاس که شعر و رقص هست ، ساعتها روی صندلی بنشیند و ساکت باشد تا در گروه ۱۵ یا ۱۶ نفره کلاس، بالاخره نوبت اش برسد که بازی چند دقیقه ای را انجام دهد
۴. کلاس ما ۱۶ نفر عضو داشت و گفتن تا ۱۸ نفر میرسانند و فقط یک مربی دارد .به مرکز زنگ زدیم با مسئول صحبت کردیم ایشان بسیار خودخواهانه گفتند اگر ناراحت هستین جاتون را پر میکنیم و دیگر تشریف نیاورید .توقع دارند که۱۶ کودک را فقط یک مربی رسیدگی کند در حالیکه واقعا مربی کم می آورد و مسئله فشاردادن دست و برچسب زدن روی کودکتان از فشار عصبی هست که به مربی وارد میشود.البته ابتدا ثبت نام کلاس ما ۶ نفره بود و بعد تعدادش را بالا بردن
۵.در بحث آموزش بسیار قوی هستن. من از مجازی بیشتر بازخورد خوب دیدم هرچند که کودکم زیاد نمی نشست ولی بازهم حروف ها را در آن دو ماه یادگرفت.