2821
2789

5 سال بود منتظر نی نی بودیم ولی خبری نبود🥺

پارسال محرم یه نی نی تو بغل مامانش دیدم که یه لباس سفید پوشیده بود با دوتا بال فرشته پشتش🥹

از مامانش آدرس فروشگاه رو پرسیدم و منم همون موقع یه لباس سقا به نیت بارداری خریدم☺️

باورت میشه امسال منم یه فرشته کوچولو دارم و میخوام ببرمش مراسم شیرخوارگان ؟😍

بیا بزن رو این لینک و لباس محرم نی نیمو ببین🥰

بدترین خاطره من سزارینه

بلایی سرم اوردن کثافتا

لعنت ب سزارین من میخواستم طبیعی باشم ولی اورژانسی شد🤦🏻‍♀️

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

من سزارین شدم و خیلی راضی بودم بی حسی کمری داشتم بعدشم اصلا درد نداشتم دردم خیلی کم بود که اونم برام با شیاف کنترل میکردن واقعا عالی بود 

پسر داشتن حس شیرینیه ....دنیای معصوم وکودکانه اش به من که یک زن هستم حس آرامش عجیبی میده.... وقتی که از همه مرد های زندگیم نا امید میشم و به یه گوشه پناه میبرم، یه مرد کوچولو میاد پیشم که نه شوهرمه ، نه پدرمه، ونه برادرم . اون تنها عشق زندگی منه که بادستای کوچولوی مردونه اش موهام رو نوازش میکنه و برای اینکه غصه هام رو فراموش کنم، با صدای قشنگش توی گوشم میگه : مامان......󾬌️ وتوی اون ثانیه هاست که من اوج میگیرم وبا عشق زندگیم از ته دل میخندم.... آره ..... عشق زندگی من اون چشمای قشنگ مردونه ست که با نگاهش فریاد میزنه :مامان عاشقتم........ومن با تمام پوست و گوشت و خونم عشقش رو احساس میکنم.....󾬌️󾬌️󾬌️󾬌️
عزیزم شماروهم وقتی بی حسیتون رفته بودآوردن بخش شکمتون روفشاردادن؟

من بیهدش بودم دکترم گفت عوارض بیهوشی کمتره و تو ریکاوری فشار دادن که لازمه خون و لخته بیاد بیرون و رحم زودتر برگرده سرجاش دردشم قابل تحمل بود طبیعی هزار برابر دردش بیشتره 

فشار شکم اونقدر سخت نیست که نتونی تحمل کنی 

پس چرامن ازهمین الان ازش میترسم،ازهیچی جزاون نمیترسم مث یه کابوسه برام هنوزتازه فهمیدم باردارم ازوحشت اون موندم چیکارکنم

چراعریزم؟

دخترم افت ضربان گرفت سز اورژانسی کردن. بشدت هول هولی بود اتاق عمل حاضر نبود مث حموم زنونه هشت نه نفر داشتن میدوییدن. بیحسی زدن اصلا فرصت ندادن سریع شکممو جر دادن هنوز حس داشتم بعدم زدن بیهوشم کردن. درد بعدشو ک همه میدونن چیه. من درد طبیعی رو کشیدم باور کن نصف درد سزارین نبود. 

بعدشم ک بخیه‌م پاره شد و عفونت و یک ماه مرگبار. نخ بی کیفیت استفاده کردن یا حساسیت داشتم یا چی نمیدونم ولی هی شکمم بسته میشد هی از زیر تجمع میکرد باز پاره میشد

تواگر دغدغه‌ات مردم شام و یمن است/من دلم پیش غریبی‌ست که نامش وطن است🥀🤡مـــــردیم از خوشـــــــی🤡

2790
2823
2791
2779
2792