golidrf مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 315 عنوان کمک کمک 45 بازدید | 5 پست با مژه کاری موافقید؟اگه اره چرا اگه نه هم چراخل شدم دیگه انقدر فکرکردم 1402/04/27 | 13:55 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
دختر_قلقلی عضویت: 1402/01/17 تعداد پست: 4630 منم میخوام اکستنشن کنم میترسم مژه های خودم بریزه منم لایک کنین بخونم ی خانوم خوشگلم🧚♀️ که مامان دوتا نینی شیطون👩👧👦 و بازیگوشه😅.راجب روتین پوستی 💅وکالت 👩💼و خونه داری 👩🍳و خرید و فروش ملک🏡 حتی ساخت ملک 🔨و همچنین فست فود 🍔🍕بخصوص کباب 😋اطلاعات بالایی دارم.اگه اعتماد به نفستم پایینه میتونم برات بترکونمش😍😁طرفدار پرو پا قرص باب اسفنجی میباشم😎😜بیا پیشم خوشحال میشم دوس جون😃
mohamaaad عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 395 هر کاری بلد باشی خوبه هرچی یاد بگیری به فکر این نباش فلانی میگه خوب نیست
golidrf مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 315 منم میخوام اکستنشن کنم میترسم مژه های خودم بریزه منم لایک کنین بخونم نه منظورم اینکه خودم مشغول به کار بشم یا نشم
golidrf مدیر استارتر عضویت: 1401/08/27 تعداد پست: 315 هر کاری بلد باشی خوبه هرچی یاد بگیری به فکر این نباش فلانی میگه خوب نیست همه رگ ادمو میزنن تصمیمم خیلی جدی بود اصلا نمیدونی چجوری دلسردم کردن😭
mohamaaad عضویت: 1402/04/25 تعداد پست: 395 همه رگ ادمو میزنن تصمیمم خیلی جدی بود اصلا نمیدونی چجوری دلسردم کردن😭 اخه میدونی مشکل چیه طرف هیچی سرش نیست هیچ کاری هم بلد نیست بعد میاد نظر میده وا مژه کاری خوب نیست خب یکی نیست بگه یعنی یکی که یه کاری بلدی حالا هر کاری با یکی که هیچی بلد نیست یکی هستن؟ یعنی یع روز نمیشه کارت به کمکت بیاد؟