2777
2789
عنوان

مهمون دارم چقدر گوشت بگیرم برای چلو گوشت 🤔🤔🤔🤔🍖🍖🍖🥩🥩

| مشاهده متن کامل بحث + 1329 بازدید | 37 پست

راستش یه جایی خسته شده بودم از اینکه هر رژیمی می‌گرفتم یا سخت بود یا وزنم برمی‌گشت. آخرین چیزی که امتحان کردم رژیم فستینگ دکتر کرمانی بود و تو ۲ ماه ۱۰ کیلو کم کردم، بدون احساس گرسنگی. مهم‌تر اینکه نه صورتم لاغر شد نه ریزش مو گرفتم.اگه خواستین، یه سر به سایتش بزنید و رژیم فستینگش رو ببینید.

واقعا🥲

من یه ماهیچه  انداختم کامل واسه ۵نفر و نیم کیلو گوشت  البته مهمونم خیلی خیلی مهمون خاصی بود مجبور بودم

خدایا شکرت خدایا شکرت بخاطر هر چیزی بهم دادی لمس گرمای کوه شنیدن شرشر بارون نفس کشیدن روزای خوبی که داره میاد خدایا شکرت اگر اشک ریختم تو چشممو پاک کردی خدایا شکر اگر محتاج بودم تو بهم ثروت دادی اگر منتظر بودم تو منو به انتظارم رسوندی خدایا شکرت بخاطر روزای آروم و شاد حال عالی آدمای مهربون و یاری رسان حرفای درست و منطقی  کار و تلاش زیاد و پر برکت خدایا شکرت
من خواهرم رشتش آشپزیه گلم برای هر نفر اصولاً ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

مرسی

کاش من معلم املای تو بودمو دوستت دارم را برایت املا میگفتمو هی میپرسیدم: تا کجا گفتم ؟!و تو میگفتی : ”دوستت دارم"
من خواهرم رشتش آشپزیه گلم برای هر نفر اصولاً ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرم

اون برای رستوارنهای که یه دوتا لوبیا ویه گاز گوشت میزارن وسط بشقاب کلی پول میدی نمیدونی بخوری یا نگاهش کنی ولی طبع وذاعقه ایرانی ها بیشتر از اینه  وبازم البته سبک زندگی ها هم فرق داره الان ماهیچه هم بگیره حداقل هرکدوم۷۰۰ گرم وزنشه

اون برای رستوارنهای که یه دوتا لوبیا ویه گاز گوشت میزارن وسط بشقاب کلی پول میدی نمیدونی بخوری یا نگا ...

بله ماهیچه اینطوریه 

ولی تو کتاباشون اسم نبرده فقط برای رستوران 

هر برنامه ای رو بزنید و هر کلیپی ببینید برای یک نفر ۱۰۰ تا ۱۵۰ گرمه البته به قول خودتون سبک زندگیا متفاوته شاید کسی حتی کمتر از این میریزه شاید دوبرابر

مامان آراز و دنیز😍❤