faranacam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 568 عنوان چرا واقعا 59 بازدید | 7 پست نامزدم سر یه چیز مسخره که تو تاپیک قبلیم هست ناراحت میشه و گوشی و رو من قطع کرد دیشب و تا الان اصلا بهم پیام نداده الانم سرکاره زارت و زارت تو پیج اینستاش استوری میذاره خوشحال و خرم منم دارم میسوزم از دیشب چیکار کنم با این 1402/04/27 | 13:07 0 نفر لایک کرده اند ... گزارش تاپیک نامناسب
بدهکارترین_مرد_دنیا عضویت: 1398/09/05 تعداد پست: 431 خود خوری باعث شکستن روح وجسمتان خواهد شد شماهم بزنید به جاده بی خیالی. هرچند برای بعضیها بی خیال بودن خیلی سخت و عذاب آوره دنیا و حال خوب و خوشش عاید شما/مارا برای شعر و غزل آفریده اند
faranacam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 568 از پسرای لوس خوشم نمیاد خسته شدم از رفتارش سر یه چیزی که انتقاد کنم ازش تبدیل به دعوا میشه اولش من ناراحتم بعد اون قهر میکنه
faranacam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 568 خود خوری باعث شکستن روح وجسمتان خواهد شد شماهم بزنید به جاده بی خیالی. هرچند برای بعضیها بی خیال بو ... به نظر شما چرا اینجوری میکنه باهام ؟؟؟من چکار کنم این وسط
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29633 خسته شدم از رفتارش سر یه چیزی که انتقاد کنم ازش تبدیل به دعوا میشه اولش من ناراحتم بعد اون قه ... چه زودم میرن تو اینستا استوری میزارن چقدر احساساتی نمیدونم ما پریود میشیم یا اینا😒 یک عدد چپی
faranacam مدیر استارتر عضویت: 1402/03/09 تعداد پست: 568 چه زودم میرن تو اینستا استوری میزارن چقدر احساساتی نمیدونم ما پریود میشیم یا اینا😒 استوری هاش کاری بود تو پیج کاری سلام صبح بخیرو اینا میخواست بگه من خیلی خوشحالم دارم به کارامم میرسم توام برام مهم نیستی که یع پیام بهت بدم از دیشب
_sahana عضویت: 1397/05/13 تعداد پست: 29633 استوری هاش کاری بود تو پیج کاری سلام صبح بخیرو اینا میخواست بگه من خیلی خوشحالم دارم به کارامم میرسم ... تو هم از اینکه اون قهره قهر کن تا چرخه ادامه پیدا کنه😅 یک عدد چپی