2777
2789
عنوان

Trx یا ایروبیک؟

1231 بازدید | 23 پست

من میخوام ی ورزشی برم ک این ویژگیارو داره بگید کدوم یک از این دو ورزش بدردم میخوره

۱) بعد از ی مدت ک ولش کنم مثله بدن سازی بدنم بدفرم نشه 

۲)زود بازده باشه برا لاغری تو یکی دوماه ی نتیجه مطلوب بگیرم

۳)بعد از لاغری بدنم شل نشه 

کدوم بهتره برام trx یا ایروبیک؟

ایروبیک میرم خیلی عالیه

ولی هر ورزشی احتیاج به تداوم داره نسبت به اضافه وزنی ک دارید و در کنارش باید غذا تون کنترل کنید

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 

یه چیزی بهت بگم؟ همین الان برای خودت و عزیزات انجام بده.

من توی همین نی نی سایت با دکتر گلشنی آشنا شدم یه کار خیلی خفن و کاملاً رایگانی دارن که حتماً بهت توصیه می کنم خودت و نزدیکانت برید آنلاین نوبت بگیرید و بدون هزینه انجامش بدید.

تنها جایی که با یه ویزیت آنلاین اختصاصی با متخصص تمام مشکلات بدنت از کمردرد تا قوزپشتی و کف پای صاف و... دقیق بررسی می شه و بهت راهکار می دن کل این مراحل هم بدون هزینه و رایگان.

لینک دریافت نوبت ویزیت آنلاین رایگان

ایروبیک میرم خیلی عالیه ولی هر ورزشی احتیاج به تداوم داره نسبت به اضافه وزنی ک دارید و در کنارش بای ...

عزیزم من تازه ایروبیک شروع کردم وزنم متناسبه شاید یکمم کمبود وزن داشته باشم میخوام پاهام توپرتر بشه فقط یه کوچولو شکم دارم تا تخت بشه بنطرتون به درد من میخوره میشه وزنمو زیاد کنم؟

ایروبیک  خودمم چندروزه شروع کردم

برا لاغری زود تاثیر میزاره؟

چون من از مهر ب بعد نمیتونم برم 

شایدم برم ولی احتمالا نشه دیگه 

بخاطر همین میگم ورزشی برم ک اثر گذاری بیشر و بدفرمی کمتری بعد از ول کردن داشته باشه

برا لاغری زود تاثیر میزاره؟ چون من از مهر ب بعد نمیتونم برم  شایدم برم ولی احتمالا نشه دیگه&n ...

اگر میخوای زودتر نتیجه بگیری کنارش حتتتما رژیم بگیر و ماهی یکبار هم رژیم شوک

چند کیلو اضافه وزن داری؟

خدایا ممنونم که همیشه حواست به منو خانوادم هست💞 
اگر میخوای زودتر نتیجه بگیری کنارش حتتتما رژیم بگیر و ماهی یکبار هم رژیم شوک چند کیلو اضافه وزن دار ...

قدم یک و ۶۳ 

وزنم ۷۱ 

بیشترم شکم لعنتیم چاق میشه 

ینی تو ۱۸ سالگی عین زنای ۳۰ ساله شکم دارم